Whoehoe! De eerste #Mamagisch50blogs! Een blog waarin je meer te weten komt over mijzelf en Mamagisch. En een blog waarin ik hopelijk ook een aantal leuke leeslinks naar andere blogs die meedoen aan de blogchallenge kan opnemen. Hoe dan ook, ik trap af: Mamagisch en mij!

Over Mij

Laten we dan eerst maar beginnen met mijn eigen persoontje. Ik ben Kirsten, 1987 en mama van twee meiden van 1 en (bijna) 4. Ik ben samen met de Vent, ook wel Sebas en samen met onze 3 honden wij wonen in een dorpje tussen Gouda en Rotterdam. Heerlijk stil, soms iets te stil want het grootste gedeelte van mijn leven woonde in onder de rook van Den Haag en in de stad zelf. Het is dus af en toe even aanpassen dat bijvoorbeeld de winkels in het dorp om zes uur dichtgaan en op zondag zelfs helemaal niet open zijn. Hoe dan ook, ik geniet van het rustige leven hier.

Naast het werken aan Mamagisch, sta ik twee dagen in de week voor de klas in het basisonderwijs. Iets waarvan ik nooit had gedacht het te gaan doen maar waarvoor ik toch met plezier mijn wekker zet. Naast alle verplichtingen ontspan ik door muziek te maken. Ik zing in een Bigband, ik speel saxofoon in een andere Bigband en her en der doe ik nog wat muzikale invalklussen. Muziek ik sowieso heel belangrijk in mijn leven en gelukkig hebben beide meiden dat ook van mijn geërfd. In ons huis is het nooit stil. Er wordt altijd wel gezongen, piano gespeeld of op welke andere manier dan ook muziek gemaakt.

Ik heb er bewust voor gekozen de meiden niet herkenbaar in beeld te brengen. Misschien komt dat later wel, als ze daar zelf over kunnen beslissen maar voor nu is het prima zo. Zelf sta ik ook niet zo pontificaal op de foto hier, maar af en toe zul je een blog voorbij zien komen waarop mijn bakkes ook in beeld is. Op mijn Instagram zie je me overigens wel wat vaker voorbij komen!

Over Mamagisch

Ik begon Mamagisch bijna een jaar geleden als plaats waar ik mijn eigen verhalen weg kon schrijven. Ik heb het schrijven altijd heel leuk gevonden. Jaren terug schreef ik informatieve artikelen op Infonu.nl en sinds een paar jaar schrijf ik ook voor Moeders.nu. Omdat het me leuk leek om meer en ook meer persoonlijke verhalen te schrijven begon ik deze blog. Een plek waar ik graag aan werk en waar ik met veel plezier nieuwe content voor schrijf.

Mamagisch gaat over die magische momenten van het moederschap. Je weet wel, de poepexplosies, de middernachtelijke bedverschoonsessies en de etensresten tegen de muren. Maar al die momenten die wel gepaard gaan met een stralende glimlach van je kleintje, die al jouw irritaties doet wegsmelten. Ik schrijf over hoe leuk ik mijn kinderen vind maar ik schrijf ook zeker over de momenten dat ik ze liever kwijt dan rijk ben. Gewoon eerlijk. Want we hoeven nou echt niet allemaal te doen alsof je kinderen 24/7 fantastisch zijn. Want dat zijn ze gewoon niet. Punt.

Daarnaast schrijf ik over de momenten waar ik blij van word. Een lekker recept dat ook bij de kids in de smaak valt, een boek dat ik heb gelezen, een beautypakket dat ik bestelde en soms ook wel eens een collab of samenwerkingen. Overigens wel voor diensten of producten waar ik zelf volledig achter sta hoor, ik wil van mijn site geen ordinaire reclamezuil maken. Heb je suggesties over onderwerpen waar je graag over zou lezen hier of waar je mijn mening over wil weten? Of lijkt het je leuk om eens een gastblog te schrijven? Drop het in de reacties!

Over de #Mamagisch50blogs

Ik ben de #Mamagisch50blogs begonnen omdat ik graag wil blijven groeien met mijn blog. En dat kan enkel en alleen door regelmatig te posten. En met twee kinderen, een baan en de zorg voor nog een drietal blije honden gaat dat nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Soms heb ik bergen inspiratie en schrijf ik zo drie goede blogs. Andere dagen hik ik er tegenaan en komt er niets uit mijn vingers. Dus daarom dit jaar deze blogchallenge, zodat er sowieso iedere week iets online komt en dat me dat hopelijk de rust geeft om me op al die andere leuke onderwerpen te storten!

Ben je benieuwd naar alle onderwerpen voor de #Mamagisch50blogs? Je leest er hier meer over. Laat je het me weten als je meedoet?

liefs kirsten