Als het iets is wat ik lastig vind aan bloggen, is om steeds weer met nieuwe onderwerpen te komen. Soms rolt de ene na de andere blog uit mijn toetsenbord, maar soms vind het ik lastig om iets te verzinnen om over te schrijven. Op Instagram vroeg ik jullie of er wellicht voor 2020 een wekelijkse blogchallenge bestond. Helaas zonder succes dus besloot ik om dat zelf maar een aantal leuke blogonderwerpen bij elkaar te verzamelen. Dit resulteerde in de #Mamagisch50blogs blogchallenge. 50 weken lang iedere week een onderwerp om over te bloggen. De ene keer lekker simpel, de andere keer een onderwerp waar de tongen wellicht over los komen. In ieder geval jouw wekelijkse inspiratie.

Meedoen met de #Mamagisch50blogs

Heb jij ook een blog en lijkt het je leuk om mee te doen? Haak lekker aan. Je kan natuurlijk ook later instappen. En wil je niet alle blogs schrijven? Ook prima natuurlijk. Wat ik wel heel fijn zou vinden is als je bij je blogs de #Mamagisch50blogs gebruikt en/of linkt naar Mamagisch. Deel de challenge gerust in je Instastories of op je andere Social Media kanalen. Als je me tagt met @Mamagisch doe ik natuurlijk ook even een repost!

Beginnen met de #Mamagisch50blogs

De challenge is zo ingedeeld dat je komende week lekker kan beginnen, officieel in week 2 van het jaar. Hij loopt tot en met week 51 van 2020. Heel bewust niet tot aan het einde van het jaar, want dan heb je het druk genoeg met de kerstdagen en al die andere feestjes. Het moet natuurlijk ook geen verplichting worden hè, gewoon een steuntje inde rug om wekelijk leuke content op je blog te krijgen of om gewoon inspiratie op te doen!

Mijn eerste blog komt maandag online! En je kunt alle blogjes teruglezen in de categorie #Mamagisch50blogs. Stuur me jouw blog vooral door, dan zal ik je doorlinken!

liefs kirsten