Schoenen kopen voor mijn meiden vind ik niet direct een leuke, ontspannen bezigheid. Dat heeft enerzijds te maken dat die meiden na twee keer knipperen natuurlijk alweer drie schoenmaten gegroeid zijn maar ook omdat veel schoenen snel kapot gaan. Het stukje ‘minder leuk’ is dan dus ook dat die schoenen niet aan te slepen zijn en het dus een hele kostbare aangelegenheid is. Omdat ik wel altijd probeer te zoeken naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, heb ik nu de leukste meisjesschoenen voor de winter voor je op een rijtje gezet.

De beste oplossing bij snel slijtende meisjesschoenen

Ik kan zelf altijd goed slagen bij Shoesme, een schoenenwinkel waar je voor jongens en meisjes schoenen van diverse merken kunt kopen, maar ook hun eigen lijn is altijd erg leuk. Daarnaast hebben zij echt de beste oplossing voor de snel slijtende schoenneuzen. Ken je die rubberneuzen van Allstars? Niet kapot te krijgen! En die slimmerds bij Shoesme hebben dat gezien en passen dat toe op heel veel van hun eigen schoenen.

Zo kan ik Pippa met een gerust hart met nieuwe schoenen aan naar school sturen, waar de kleuters zo’n prachtig natuurschoolplein hebben, met veel zand en betonnen buizen om doorheen te kruipen. Normaliter funest voor nieuwe schoenen, maar met zo’n rubberen neus is dat geen enkel probleem!

De leukste meisjesschoenen voor deze winter

Stoere meisjesschoenen voor de winter

Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen ook schoenen hebben waarmee ze lekker kunnen spelen. Dus flexibiliteit is echt belangrijk. In de winter wil je natuurlijk wel dat de voetjes lekker warm blijven en met deze sneakers zit je dan zeker goed. De schoenen hebben een mooie, dikke, leren voering en zo’n handige stootneus. Helemaal geschikt voor het buitenspelen. Daarnaast vind ik dat je dit soort sneakers ook echt bij elke outfit kunt dragen, dus lekker multifunctioneel!

Dit soort boots vind ik ook altijd leuk. Lekker stevig, warm en makkelijk zelf aan te trekken door de rits aan de zijkant. Deze boots zijn er in diverse printjes, dus je kunt zelf uitzoeken wat goed bij jou en je kind past.

Laarzen

Mijn meiden houden echt van jurken en rokjes en met een maillot en een stel goede laarzen kan dat in de winter natuurlijk prima. Met deze toffe kinderlaarzen wordt hun outfit gelijk een stuk stoerder. De cowboylaarzen staan natuurlijk superleuk onder een rok of jurk, maar komen ook heel tof uit onder een flared jeans, waar Pippa nu ook helemaal fan van is.

De Chelsea Boots die nu heel populair zijn, zijn niet direct mijn smaak maar dit model met het goudkleurige printje erop vind ik wel leuk. Deze zijn ook niet zo enorm grof qua zool. Door het elastiek zijn ze ook makkelijk aan- en uit te trekken.

Tot slot de cognackleurige laarzen met hartjes. Je snapt, niet mijn keuze, maar zeker wel die van mijn meiden. Hartjes en glimmers is hier in huis een 100% match, haha.

Online schoenen kopen

Zeker in de huidige tijd die van quarantaines aan elkaar hangt, zul je wat vaker online schoenen moeten kopen. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste maat koopt? Neem dan een a4-tje en zet daar de voeten volledig op. Zet nu een streepje direct achter de hiel en boven de grote teen. Meet nu hoeveel centimeter de voeten lang zijn. Die centimeters komen weer overeen met een maattabel waar je de schoenmaat in kunt opzoeken. Ik moet zeggen, voor mij heeft deze tip altijd goed gewerkt! Let alleen wel op dat bij de ene schoenenwinkel de maten net even wat anders zijn dan bij een andere winkel.

liefs Kirsten

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.