Ik heb altijd al een hekel gehad aan kale muren. Nu ben ik ook weer niet van het type dat elke vierkante centimeter vol hangt, maar ik vind muurdecoratie wel wezenlijk iets toevoegen aan een huiselijk gevoel. Daarnaast, als je muren helemaal kaal zijn, gaat geluid enorm weerkaatsen en als je links en rechts een lijstje of een leuke foto ophangt, heb je dat al minder. In een huishouden met twee muzikanten en twee meiden onder de 5 is een beetje demping best gewenst.

Een foto op meerdere squares

Het gebruik van foto’s op squares of hexagons is de laatste tijd steeds populairder geworden en zie je steeds meer terug. Maar omdat ik nu eens niet alleen maar foto’s van de meiden op wilde hangen, zocht ik een mooie afbeelding uit om een plekje te geven in huis. Maak je zelf nou niet van die prachtige foto’s, neem dan eens een kijkje op een stockfoto site zoals Pexels. Daar vond ik deze prachtige foto van een weerspiegeling ook!

Ik heb de afbeelding verdeeld over een tiental squares waar dus steeds een stukje tussen zit met ophangen. Dat hoef je overigens niet zelf te doen, want je kunt gewoon je foto uploaden en zelf slepen en de afmetingen aanpassen totdat je helemaal tevreden bent. Met deze collage squares kun je alle kanten op. Je kunt natuurlijk een gave foto gebruiken van bijvoorbeeld je trouwen, de kinderen of een mooie foto van een reis die je hebt gemaakt. Doordat je de squares met Tesa-strips bevestigt, zijn ze makkelijk te monteren en is het ook mogelijk om af te wisselen.

Korting op jouw favoriete fotoproducten

Eerder liet ik al een aantal gave foto’s op hexagon drukken bij FotoCadeau.nl en ik ben heel tevreden over de kwaliteit en snelle levering. Naast de squares en hexagons hebben zij een enorm assortiment met fotocadeaus. Bijvoorbeeld een foto op kussen, schoolplaat of muurcirkels. Dus ben je op zoek naar iets leuks voor op jouw kale muren? Neem dan zeker even een kijkje. En met de code MP50 krijg je tot het eind van het jaar 50% korting op je fotoproducten.

liefs kirsten

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking met Fotocadeau.nl