Begin december 2018 kochten wij onze huidige woning. Na een intensieve 7 weken fulltime verbouwen van grote en kleine klussen, en het tussendoor even bevallen van Nova, trokken we eind januari 2019 in een huis dat zeker nog niet af was. Ons plan? Stukje bij beetje dat huis verder afmaken. Nu we ruim een jaar verder zijn, kunnen we stellen dat het huis nog steeds niet af is, maar het wel steeds meer op een huis begint te lijken waar ook echt gewoond wordt. Aan de benedenverdieping hoeft eigenlijk niet veel meer te gebeuren dus daar hebben we de afgelopen weten eindelijk wat gezellig foto’s en dingen aan de muren gehangen.

Foto’s aan de muur

Naast een kort muurtje dat ik helemaal vol wil hangen met witte fotolijstjes in allerlei vormen en maten, leek zo’n hippe fotomuur met hexagons me ook wel wat. Een hexagon is een zeshoek, zoals een bijenraat. En dat geeft dan een ontzettend speels effect omdat je alle kanten op kan. In samenwerking met Fotocadeau.nl mocht ik bij hen 9 hexagons uitzoeken om een begin te maken aan mijn fotomuur.

Ik koos 9 foto’s uit van ons gezin in allerlei samenstellingen. Foto’s van Sebas en mij samen, van de meiden en natuurlijk ook van onze honden want die horen er ook bij! Waar ik hierbij er wel achterkwam, dat ik eigenlijk veel te weinig goede foto’s maak. Meestal zijn het snelle kiekjes met mijn telefoon maar ik moet mezelf er echt toe zetten wat meer foto’s met mijn camera te maken, want die zijn toch wel echt veel mooier. Ik koos er overigens wel voor om de foto’s te bewerken met een filter met een blauw/grijs tint, dat vond ik mooier bij de muur passen dan allerlei kleurenfoto’s.

Het bevestigen van de hexagons op de muur

Wat ik nu al het mooist vind aan het hele verhaal is dat je voor deze foto’s op hexagon niet hoeft te boren. De hexagons worden met een plakstrip bevestigd die ook weer makkelijk te verwijderen is. Dus wisselen van plaats of positie is geen enkel probleem.

het ophangen van de hexagons is zo gebeurd!

Bij de bestelling werd bij mij helaas een plakstrip te weinig geleverd, maar dat probleem hebben we gewoon opgelost door de strips te verdelen. Je kan daar natuurlijk moeilijk over doen, maar omdat ik voor de kleinste hexagons koos, is het gewicht ook prima met één strip op te hangen. Tevens werd er een handig ophangmaatje bijgeleverd zodat de hexagons allemaal precies op gelijke afstand van elkaar hangen. Kritische noot van Sebas: de pootjes van het ophangmaatje hadden nét iets langer gemogen voor een nog strakker resultaat. Maar verder, in 5 minuten hingen onze 9 hexagons aan de muur!

Mijn ervaring met Fotocadeau.nl

Allereerst ben ik zelf heel erg te spreken over hun snelle levering. Eerder bestelde ik bij hen ook al eens een foto op steigerhout wat ook echt een aanrader is! Mijn beide bestellingen waren er heel snel en zaten keurig verpakt. Daarnaast is de kwaliteit ook echt super, ik ga dus zeker nog een aanvulling bestellen voor de hexagonmuur.

Wist je dat Fotocadeau.nl naast jouw eigen persoonlijke fotoproducten ook hele gave andere wanddecoratie heeft? Bijvoorbeeld wereldkaarten, schoolplaten en wat denk je van kamerbreed fotobehang jungle?

Korting!

En nu heb ik, speciaal voor mijn lezers nog iets heel tofs. Namens Fotocadeau.nl mag ik een kortingscode voor onder andere de foto op hexagon met jullie delen. Met code MP50 krijg je 50% (!!!) korting op alle foto’s op hexagon, circle of square! Je bestelt ze hier!

Dat is nog eens even een lekkere code, of niet? De code is nog tot het eind van 2020 geldig, dus doe er je voordeel mee!

liefs kirsten