Het gaat goed met Mamagisch en dat deel ik natuurlijk graag met jullie! Ik probeer naast leuke onderwerpen voor mezelf, ook interessante dingen voor jullie te schrijven. Ook doe ik mijn best om leuke samenwerkingen te vinden en jullie daarvan te laten mee profiteren voor leuke witacties te organiseren. En nu het steeds beter gaat met de site, gaat dan ook steeds makkelijker.

Op de hoogte blijven met een nieuwsbrief

Veel mensen volgen mijn op Instagram en blijven zo op de hoogte van alle ins en out. Maar ik merk ook dat lang niet iedereen mijn posts te zien krijgt en er dan momenten zijn dat je wat mist. Daarom vroeg ik afgelopen week al in het klanttevredenheidsonderzoek in mijn stories of jullie het leuk zouden vinden om een nieuwsbrief van Mamagisch te ontvangen en daar werd positief op gereageerd!

Nu wil ik absoluut niet de zoveelste nieuwsbrief in je mailbox dumpen, maar er ook echt iets van maken waar je iets aan hebt. Extra content en natuurlijk ben jij dan als eerste op de hoogte van bijzondere acties.

Inschrijven is heel makkelijk

Wil jij ook niets missen én extra kans maken bij bijvoorbeeld winacties? Je kunt je via het blokje in het rechtermenu hiernaast inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan beloof ik jou dat je binnenkort al kans maakt op een leuke prijs die ik ga verloten onder al mijn nieuwsbriefabonnees. Je hoeft alleen je naam en e-mailadres in te voeren. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je gegevens om en gebruik ik ze nooit voor iets anders dan een nieuwsbrief of aankondiging.

En omdat ik toch zo lekker bezig was met het knutselen met Canva aan de layout van de nieuwsbrief, heb ik gelijk ook maar even een leuke afsluiter gemaakt voor de blogs! Wat vind je ervan?

Dan rest me nog een vraag: Wat zou jij graag terug willen zien in de nieuwsbrief? Of heb je nog een ontzettend goed idee? Ik kijk uit naar je reactie!