Afgelopen weekend zag ik via een advertentie op Instagram dat TerStal 30% korting gaf op de gehele collectie. Nou ben ik dol op korting én op TerStal, dus dat kwam even heel lekker uit. Ik gooide mijn winkelmandje vol met allerlei leuke kledingstukken. Voor de meiden, voor de Vent, en zelfs ook nog wat voor mezelf.

Online geshopt, snel in huis

Ik bestelde zondagavond laat en dinsdagmiddag stond de pakketbezorger al aan de deur met een grote oranje zak. UITPAKKEN! Nu ben ik voor mezelf niet zo van het online shoppen. Ik ga toch liever naar de winkel om even te passen, zodat ik zeker weet dat wat ik koop, het ook echt goed zit. Al moet ik zeggen dat TerStal een prima retourbeleid heeft.

Het helpt ook niet dat een fysieke winkel van TerStal niet in de buurt zit. Ik heb de winkel ooit eens ontdekt toen ik een weekendje weg was en er teveel leuke kleding vond. Mensen uit het oosten van het land zullen nu vast wel denken: ‘TerStal? Daar struikel je hier over’. Klopt, alleen hebben we hier in Zuid-Holland dat geluk niet. Dus dan maar online bestellen.

Wat kocht ik?

Baby

Laat ik beginnen met de kleinste van het huis. Voor Nova kocht ik dit stoere jurkje met bijpassende legging. Toen ik de matching sokken zag, moesten die er natuurlijk ook nog bij!

Bij elkaar nog geen €20,- en nu in de aanbieding voor maar €14,-

De Peuter

Voor de peuter kwam er ook een nieuwe jurk en sokken. Heel veel sokken omdat ze die nogal eens vies maakt en dan zelf weer schone pakt en aantrekt. Vieze sokken zijn echt een no-go, haha.

Voor de Vent

Omdat ik in de herencollectie ook leuke dingen zag, ook maar gelijk wat leuks meebesteld voor de Vent. Ik twijfel alleen nog een beetje of het niet net een maatje te groot is, maar as we speak is hij het geld aan het verdienen, dus passen kan even niet. Hoe dan ook, ik vond het leuk!

Geen idee waarom, maar hij blijft de foto’s draaien.. mucho irritant!

Voor mezelf

Voor mezelf vond ik het shoppen toch nog het moeilijkst. Zoals ik al zei, ik ga liever naar de winkel waar ik het gelijk kan passen en kan zien of het staat. Echter, toch de stap genomen en deze leuke broek met flamingoprint gekocht. Helaas geen foto van, want om broeken een beetje fatsoenlijk op de foto te krijgen is echt onmogelijk. Bij mij ziet dat er alleen maar uit als een hoop stof zonder vorm, haha.

Bestel jij graag online? Of ga je liever naar de winkel toe om direct te passen? En waar haal jij je kinderkleding graag vandaan? Let me know!