Hij komt, hij komt, de Sinterklaas Bloghop! (ja, geef maar toe, dat zong je in je hoofd mee!). Wat gezellig dat je hier even komt lezen bij de Sinterklaasbloghop 2023, georganiseerd door Kiddowz.net. Dit jaar zijn er maar liefst 13 blogs die meedoen en op elke blog kun je dus allerlei te gekke prijzen winnen! Neem dus even een lekker bakkie thee of koffie en maak een rondje zodat jij kans maakt op deze leuke prijzen!

13 keer kans op toffe prijzen

Wat is nu weer een bloghop? Een bloghop is een soort kettingbrief die je steeds weer naar iemand anders doorstuurt. Dit jaar doen 13 blogs mee en op elke blogs zijn er te gekke prijzen te winnen. Iedere blog stuurt je weer door naar een volgende blog die meedoet. Zo kan het zijn dat jij hier nu begint met het lezen van mijn blog, maar het kan ook zijn dat jij via Vegalifestyle.nl bent gekomen en net bij Yvonne al mee hebt gedaan om een vegan kookboek te winnen. Hoe dan ook, wees van harte welkom! En als je klaar bent met het lezen van mijn blog en natuurlijk hebt meegedaan met die te gekke winactie hier, stuur ik je graag door naar Linda van Linda Schrijft waar je mee kunt doen om een pietenmuts met naar én een Action cadeaubon te winnen.

Over mij en Mamagisch

Als je hier voor het eerst bent, is het natuurlijk wel even leuk om kennis te maken met mij. Ik ben Kirsten en de drijvende kracht achter de blog Mamagisch, een plek waar open en eerlijk wordt gesproken over alles wat maar met jou als moeder te maken heeft. Van al die liefdevolle herinneringen tot aan die Mamagische momenten dat je ze het liefst achter het behang wil plakken.

Kirsten Mamagisch

Mijn eigen rolletje behang staat altijd klaar voor mijn huisgenoten: ik ben inmiddels 7 jaar samen met Sebas. Ik heb twee dochters, Pippa van bijna 8 en Nova van bijna 5. Daarnaast zorgen honden Cashew en Layla dat ik in ieder geval 1 keer per dag m’n nek breek in huis. Zij het niet over speelgoed, dan wel over een hond die ineens achter me ligt. Ik ben dus de eindbaas bij Mamagisch, maar ik blog tegenwoordig ook op Mamaleestvoor.nl, een website over kinderboeken en leren lezen.

Inmiddels komt er iedere werkdag een blog online op Mamagisch.nl over onderwerpen die eigenlijk alles met jouw dagelijkse leven te maken hebben. De kinderen, het huishouden, een goed boek, leuke uitjes en reizen en alles daartussen in. Neem dus gerust nog even een kijkje op de site voordat je verder hopt naar Linda.

Wat kun je winnen deze Sinterklaas Bloghop 2023?

Als je hier al wat vaker bent geweest weet je dat ik regelmatig leuke winacties organiseer die vooral op kinderen gericht zijn. En laten we nou eerlijk zijn: krijgen die niet al genoeg cadeautjes met Sinterklaas?! Daarom doe je bij mij mee voor iets heel fijns en praktisch voor jezelf. Je maakt namelijk kans op een prachtige weekplanner én een set notes & lists van PaperStore. Zelf ben ik echt helemaal verliefd op de artwork van dit houseplants design en ik hoop dat jij ‘m net zo leuk vindt!

Weekplanner en Notes & Lists van PaperStore

PaperStore (onderdeel van Deltas) is een stationery merk dan bekend staat op zijn vrolijke designs. Je kunt bij hen terecht voor onder andere agenda, notitieboeken, planners en kalenders, allen in de meest hippe designs.

Plannen is een must als moeder

Laat ik voorop stellen: ik ben een geordende chaoot. Zolang ik netjes alles opschrijf en een plan maak, gaat het leven me aardig af. Maar wanneer ik vergeet te plannen of om überhaupt in mijn agenda te kijken ben ik echt de sjaak. Alsof het lot er mee speelt krijg ik dan allerlei onverwachtse zaken naar mijn hoofd geslingerd, raak ik per direct het overzicht kwijt en komt er ook niets meer uit mijn handen. Voor mij werkt het maken van een wekelijkse planning dus het allerbest.

Dat maken van de planning doe ik overigens gewoon in een grote papieren agenda. Hier staan alle belangrijke afspraken in van mijn hele gezin, heb ik ruimte om dingen op te schrijven voor mijn werk en probeer ik een huishoudschema aan te houden.

Sinteklaasbloghop weekplanner winnen

Daarnaast maak ik voor iedere dag een eigen to do lijstje en dat kun je dus fantastisch doen in deze PaperStore weekplanner. Je kun ‘m gebruiken voor jezelf, voor het huishouden, voor je werk, voor het huiswerk van de kinderen, you name it. Met de handige notes en lists maak je het jezelf nog makkelijker om even snel een kort lijstje te maken voor de boodschappen, een to do of gewoon een kattebelletje.

notes en Lists van PaperStore

Kun je niet wachten en wil je deze planner en notitieblok gewoon sowieso hebben of doe je ‘m cadeau aan iemand met de feestdagen? Bestel ze gemakkelijk via Bol.com.

Hoe doe je mee met de winactie?

Wil jij kans maken op dit superleuke stationery pakket van PaperStore? Volg dan onderstaande stappen:

  • Laat onder deze blog een reactie achter dat je meedoet.
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres te gebruiken, anders kan ik geen contact met je opnemen als je wint
  • Niet verplicht maar altijd leuk: volg Mamagisch op Instagram
  • En vergeet natuurlijk niet door te hoppen naar Linda!

De Sinterklaas Bloghop 2023 loopt van zaterdag 18 november t/m zaterdag 25 november 2023. Hierna krijgt de winnaar via email een bericht.

Leuk dat je er was en hopelijk tot ziens!

liefs Kirsten

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Uitgeverij Deltas en de uitgelichte afbeelding komt via Unsplash.