Voor mij is het de eerste keer dat ik deelneem, maar de Sinterklaas Bloghop 2021, georganiseerd door Esmée van Website4mama en Amanda van Kiddowz gaat al wat jaartjes mee. Dit jaar zijn er maar liefst 27 blogs die meedoen en waar je dus allerlei verschillende prijzen kunt winnen die ruim op tijd bij jou zijn voor pakjesavond! Neem dus even een lekker bakkie thee of koffie en maak een rondje zodat jij kans maakt op deze leuke prijzen!

27 blogs tijdens deze Bloghop!

Dit jaar doen er dus maar liefst 27 verschillende blogs mee met de bloghop. Jij bent hier dus mogelijk gekomen doordat je op het linkje hebt geklikt bij Stoer Leesvoer, waar je kans maakt op twee stoere boeken over de ruimte. En als je hier bij Mamagisch hebt meegedaan stuur ik je met veel liefde door naar Wendy’s Leven, waar je kans maakt op een Intertoys cadeaubon t.w.v. €25,-. En weet je wat nou gewoon ook nog eens heel leuk is? Je mag overal meedoen en je mag ook meerdere prijzen winnen!

Over mij en Mamagisch

Als dit je eerste keer hier is: wat leuk dat je op Mamagisch terecht bent gekomen! Op Mamagisch lees je blogs over ouderschap en lifestyle, of eigenlijk alle onderwerpen die mij interesseren. En die ik-persoon is Kirsten, 34 jaar oud, samen met Sebas, moeder van Pippa en Nova, hondenmama van Cacao, Cashew en Layla en naast grote blogbaas van Mamagisch ook nog eens eigen baas bij Blog je Business.

Mamagisch is de blog die ik begon tijdens het zwangerschapsverlof van Nova. Ik schreef al voor een aantal andere blogs en ik bedacht me dat ik dat ook eigenlijk prima voor mezelf kon doen. Zo werd Mamagisch geboren en schrijf ik een aantal keer per week blogs over alles wat er bij het moederschap komt kijken. En dat varieert van de leukste producten, de lekkerste recepten en manieren om geld te besparen tot oplossingen voor in en om het huis. Op dit moment ben ik het meest trots op de blogs in de rubriek ‘Moeder zijn volgens‘ waarin andere moeders de mogelijkheid krijgen om te vertellen hoe zij tegen het moederschap aankijken. Altijd leuk om een kijkje in de keuken te nemen bij een andere mama.

Kijk dus gerust nog even verder voordat je door hopt!

Wat kun je hier winnen deze Sinterklaas Bloghop 2021?

Spelletjesfanaten opgelet! Deze editie van de Sinterklaas Bloghop heb ik een exclusieve prijs voor jullie. Ik mag namelijk namens The Gamemaster het fonkelnieuwe spel King of the Valley weggeven aan een van jullie. Leuk detail: ik heb een heel klein beetje mogen bijdragen bij de ontwikkeling van dit spel. Ik was namelijk een van de mensen die in de testfase mocht komen testspelen en daarna mijn ongezouten mening mocht geven over het spel en ook mocht meedenken over de definitieve naam. Als je goed zoekt zul je mijn naam daarom ook tegenkomen in het spelregelboekje!

Tevens kreeg King of the Valley op SPIEL’21 (wereldwijd gezien de grootste bordspellenbeurs) de 7e plaats van meer dan 1000 nieuwe spellen! Nou, dan weet je wel dat het goed zit!

Over The King of the Valley

Koning zijn is zeker niet simpel maar jij bent de gekozen leider. Tussen de heuvels en in de vallei ga jij op zoek naar die vrije onderdanen die maar wat graag een grote charismatische leider willen volgen. Lukt het jou om ze naar jouw kasteel te leiden en je volk steeds maar weer uit te breiden? Heb jij wat er nodig is om een heel koninkrijk te stichten, de belastinginner op het goede moment rond te sturen en de juiste mensen in te zetten om opstanden te voorkomen? En welke rol spelen de tovenaar en de priester in dit verhaal? Het is jouw missie om de koning van de vallei te worden. Het lijkt simpel, maar pas aan het eind van het spel zal blijken die de echte koning is!

King of the Valley is een tactisch spel, voor 2 tot 4 spelers. Het spel duurt gemiddeld zo’n 40-60 minuten en is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar en ouder. Lees hier de uitgebreide spelregels op de site van The Gamemaster.

Zo kun jij King of the Valley winnen:

Ik kan me helemaal voorstellen dat jij King of the Valley zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Je koopt het spel (adviesprijs €24,-) bij de betere spellenwinkels. Maar misschien wordt jouw geduld wel beloond. Het meedoen aan de winactie is namelijk super simpel!

  • Laat onder deze blog een reactie achter dat je meedoet.
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten!
  • Zeker niet verplicht maar wel heel leuk als je op de hoogte wilt blijven: volg The Gamemaster en Mamagisch op Instagram.

De Sinterklaas bloghop 2021 loopt van zaterdag 13 november tot zondag 21 november. Op maandag 22 november krijgt de winnaar een mailtje.

*de winnaar heeft inmiddels bericht gekregen*

liefs Kirsten