Als echte Apple-fan lijkt het me stug dat ik ooit nog een andere telefoon dan een iPhone zal kopen. Na eerst een iPod Touch te hebben gehad, ging ik over op een iPhone 4, naar 5c, 5s, 6s en inmiddels heb ik een iPhone 12 mini. Heel bewust overigens, want ik vind een klein toestel een stuk praktischer. Hij past gewoon in je jas- of broekzak en als je niet zulke hele grote handen hebt, is vasthouden ook een stuk makkelijker. Mijn telefoons worden altijd voorzien van een screenprotector en een stevig hoesje. Alles om ‘m netjes te houden! Tegenwoordig zijn er gelukkig veel verschillende hoesjes en ik zet 5x smartphonehoesjes voor iPhone voor je op een rij.

Siliconenhoesjes

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar siliconen smartphonehoesjes voor mijn iPhone. Voor mij is het belangrijk dat een telefoon makkelijk in mijn zak kan, niet te dik is, maar toch ook goed beschermt. Het fijne aan siliconenhoesjes is dat ze vaak een opstaand randje hebben langs het scherm waardoor bij een val op de grond het scherm nog eens extra beschermd is. Daarnaast gaan ze makkelijk van je telefoon af, dus wissel ik regelmatig van dessin. En mijn eigen rare tic: ik stop mijn koopzegels altijd achterin mijn hoesjes na het contactloos betalen. Past allemaal prima!

Telefoonhoesje met koord

Wat een uitvinding is dit zeg! Zeker als het lekker weer wordt en je geen jas aan hebt of je draagt alleen maar jurkjes zonder zakken is een smartphonehoesje met koord echt heel praktisch. Toen ik vorige zomer nog iedere dag aan het wandelen was, gebruikte ik dit ook en lange tijd heeft dit hoesje in mijn werktas gezeten omdat ik anders de hele dag met mijn telefoon in mijn handen loopt. Echt handig als je dus je beide handen vrij wilt houden maar wel snel een foto wilt kunnen maken. Ben je op zoek naar een iPhone 13 hoesje? Dit is echt superhandig als je telefoon wat groter is en niet in je broekzak past!

Magnetische hoesjes

Wat ik bij Shop4 smartphonehoesjes zag bij de hoesjes voor iPhone, was een voor mij nieuw soort hoesjes. Bij deze magnetische hoesjes zit in de achterkant een magnetisch plaatje verwerkt zodat je je telefoon makkelijk kunt gebruiken op magnetische oppervlakken. Bijvoorbeeld handig voor in de auto als je zo’n magnetische houder hebt, geen gedoe meer met klemmetjes etc. Maar zo hang je je telefoon ook makkelijk op op een whiteboard of koelkastdeur. Ik vind het slim bedacht!

Hufterproof smartphonehoesjes

Ik verbaas me er altijd over hoe Sebas z’n telefoon eruit ziet. Hij heeft altijd wel een barst in het scherm (of, ik hoop in de screenprotector). Voor dat soort types zijn er ook van die hufterproof hoesjes te koop. Deze zijn met wat dikker, steviger en zijn bestand tegen een extra stootje. Heel handig als je een fysiek beroep uitoefent en je telefoon net even wat meer risico loopt in je broekzak. Trouwens ook handig als je kinderen constant met jouw telefoon rondlopen!

Flipcases of bookcases

Mijn persoonlijke minst favoriet zijn hoesjes met een klep en wel om te reden dat als je je telefoon wilt opnemen, je met zo’n flap langs je gezicht loopt. Of je moet ‘m weer helemaal omklappen. Het voordeel van zo’n hoesjes is wel dat niet iedereen altijd op je scherm kijkt als je telefoon op tafel ligt en dat je minder snel afgeleid wordt van meldingen. Hmm.. misschien moet ik toch ook maar zo’n hoesje nemen voor tijdens werkdagen, haha.

Welk soort hoesje heeft jouw voorkeur?

liefs Kirsten

Afbeeldingen via Shop4 Smartphonehoesjes


Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.