Om er maar gelijk met een mooie prijs in de klappen deze winweek, mag ik namens KAYA Sieraden een gepersonaliseerde ketting weggeven. Het gaat om de Sparkling ketting, een veelzijdig sieraad dat helemaal naar jouw wensen kan worden aangepast. Het is zó gaaf om weer zo’n mooie winactie te mogen delen!

Een sieraad past bij elke vrouw

Als je mij al wat langer volgt, weet je dat ik hou van subtiele sieraden. Voor mij is less echt more en je zal mij ook echt niet snel zien met grote sieraden of superveel bling bling. Smaken verschillen daar gewoon in, dus voel je zeker niet aangesproken als jij daar wel van houdt! Maar ook al hou je niet van enorme opsmuk, elke vrouw wil natuurlijk wel eens een mooie ketting om, of juist een exemplaar dat je dagelijkse outfit complimenteert. In dat geval kies ik graag voor een sieraad met betekenis. En laten we daar vandaag nou eens een heel mooi voorbeeld van hebben!

De Sparkling Ketting van KAYA Sieraden

Sinds ik deze zomer een prachtig gepersonaliseerde ‘Letter Discs’ ketting kreeg, ben ik fan van deze sieradenshop. Vol met prachtige stijlvolle sieraden die desgewenst gepersonaliseerd kunnen worden. De Sparkling Ketting bestaat uit een halssnoer met daaraan een bedel én een geboortesteen. Je kunt de vorm van de bedel zelf uitzoeken en de ketting graveren met maximaal 12 tekens verschillende lettertypes. Je kunt er dus echt alle kanten mee op. Het is zo mooi dat je deze ketting écht persoonlijk kunt maken. Met jouw eigen geboortesteen, of die van je kind, of misschien wel de naam van je partner, jullie trouwdatum en de steen van die maand erbij. De opties zijn eindeloos!

Sparkling ketting
Een geboortesteen naar keuze en een bedel gegraveerd met een naam of tekst van maximaal 2 tekens

Als jij deze ketting wint, mag je ‘m helemaal naar jouw eigen smaak ontwerpen. Kies uit een zilver, goud of roségouden basis en kies natuurlijk de gravure en steen van jouw keuze. Daarnaast: per sieraad doneert KAYA Sieraden een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Wat een mooie gedachte zo in deze decembermaand!

Wat moet je doen om te winnen?

Begin deze zomer had ik ook al een te gekke winactie in samenwerking met KAYA Sieraden, dus zorg dat je erbij bent en grijp die mogelijkheden tot extra winkansen nu met beide handen aan!

Omdat dit natuurlijk een fantastische prijs is, wil ik iedereen de kans geven om mee te doen. Om jouw naam in de hoge hoed te doen, doe je het volgende:

  • Je volgt @Mamagisch op Instagram
  • Tag 1 vriend of vriendin die ook wil winnen
  • Deel de post in je stories en tag @Mamagisch (zodat je zeker weet dat ik ‘m heb gezien!)

Een extra winkans is voor jou als je:

  • Nog eens twee vrienden of vriendinnen tagt in de Instagrampost
  • Als je ook een reactie op deze blog achter laat

Deze winactie loop van 11 t/m 17 december. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Nou, kansen genoeg om te winnen toch? Ik hoop dat jullie, net zoals deze zomer, weer heel enthousiast worden van deze winactie! Heel veel succes! Wil je alle winacties nog eens rustig bekijken, ga dan even naar de overzichtsblog. Daar vind je alles wat je moet weten!

liefs kirsten

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.