Ben je op zoek naar een kinderwagen die naast comfortabel voor je kinderen ook nog eens praktisch is voor jouzelf? De allernieuwste Thule Urban Glide 3 heeft alles wat jij als actieve ouder nodig hebt om jarenlang plezier te hebben van het veilig vervoeren van je kinderen.

Kies een kinderwagen die bij je past

Zelf heb ik duizenden kilometers achter mijn kinderwagen gelopen in de 7 jaar dat mijn kinderen erin zaten. Echt duizenden. Ik liep nogal wat af en heb mijn kinderwagen ook echt op de proef gesteld met het meeslepen van ontelbare tasjes, boodschappen en pakken luiers. En natuurlijk mijn kinderen. Die mochten ook mee. Voor mij was het belangrijk dat mijn kinderwagen comfortabel was voor mijn kinderen, maar dan ik er zelf ook fijn achter kon lopen en dus ook nog flink wat extra spullen mee kon nemen. Niets is zo vervelend als een kinderwagen die niet soepel rijdt of waar je niet lekker mee kunt lopen.

Waar let je op bij het uitzoeken van een kinderwagen?

Wanneer je een nieuwe kinderwagen gaat kopen, is het goed om jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Welk comfort biedt deze kinderwagen mijn kind?
  • Welk comfort biedt deze kinderwagen mij en mijn partner?
  • Gaan we voor een compacte of juist uitgebreidere kinderwagen?
  • Wat willen we met de kinderwagen gaan doen?
  • Hoe lang gaat deze kinderwagen mee en hoe flexibel kan je ‘m inzetten?

Het uitzoeken van een kinderwagen is heel persoonlijk. Lang niet iedereen loopt duizenden kilometers met de kinderwagen zoals ik. Er zijn genoeg ouders die de kinderwagen zelfs maar amper gebruiken. Voor de actieve ouders is het ook weer goed om een kinderwagen uit te zoeken die je op elk terrein kunt meenemen. Er is zoveel keus. Ook bij Thule!

Thule Urban Glide 3

Het allernieuwste model kinderwagen van Thule Urban Glide 3. De Urban Glide 3 is gebaseerd op de welbekende driewieler kinderwagen waarmee Thule jaren geleden al op de markt kwam en die door vele actieve ouders werd gebruikt om hun kinderen mee te nemen op lange wandelingen, hardlooprondjes, skateroutes en zelfs marathons. De Urban Glide 3 is een all-terrein kinderwagen die je simpelweg overal mee naar toe kunt nemen en waarmee je nooit hoeft in te leveren op wandelcomfort.

Thule Urban Glide 3 in de kleur Nutria

De Thule Uban Glide 3 is speciaal ontworpen voor actieve gezinnen en biedt comfort, functionaliteit en stijl, ongeacht of je je een weg baant door een volle winkelstraat of juist de rust van parken en bossen opzoekt. Met een nieuwe model zijn er natuurlik ook weer verbeteringen doorgevoerd in dit model. Zo kun je met de optionele Thule Urban Glide Bassinet de kinderwagen in een handomdraai overvoeren tot een kinderwagen met reiswieg en zo gebruik je de Urban Glide 3 dus gelijk vanaf de geboorte. Ook zal je kindje meer comfort ervaren door de geïntegreerde beensteun en de verstelbare stoel, waardoor zitten én liggen een goede optie is en de extra uitgebreide luifel biedt op dat moment bescherming tegen de zon en regen.

Nieuw bij Thule

De Thule Urban GLide 3 is een compleet nieuw model kinderwagen maar ze hebben bij Thule echt niet stilgezeten. Naar het Urbn Glide 3 model, is er nu óók een Urban Glide met 4 wielen, het ultieme stadsmodel kinderwagen die super wendbaar is, perfect voor de drukke winkelstraten!

Ook is er gedacht aan gezinnen met een meerling of kinderen met een klein leeftijdsverschil. De Urban Glide Double biedt plek aan twee kindjes naast elkaar en kan zowel met de reiswieg als de zitting worden gebruikt zonder in te leveren op wendbaarheid of het praktische vermogen om normaal door een deur te kunnen.

Verschillende modellen Thule Urban Gilde

Naast de keuze uit de verschillende modellen van de Urban Glide, kun je ook nog kiezen uit prachtige looks. De kinderwagens zijn geüpdatet met nieuwe, harmonieuze kleuren. Thule Urban Glide 3 is verkrijgbaar in Nutria, Mid Blue en Zwart, terwijl de Thule Urban Glide 4-wieler verkrijgbaar is in Soft Beige en Zwart. Alle zwarte kleurvarianten maken gebruik van stoffen die solution-dyed zijn, waardoor 80% van het waterverbruik wordt bespaard in vergelijking met een normaal verfproces.

De Thule Urban Glide 3-serie wordt in 2024 gelanceerd, met de Thule Urban Glide 3 (single+double) beschikbaar vanaf 1 februari en de Thule Urban Glide 4-wheel vanaf 1 maart.

Wat is jouw favoriete kinderwagen?

liefs Kirsten