De maand februari is begonnen en voor mij is dat in aller eerste plaats mijn geboortemaand. Ik mag 7 februari alweer 34 kaarsjes op mijn taart (die ik ongetwijfeld zelf moet bakken, haha) uitblazen. Ik denk dat ik mag spreken voor velen anderen die ook dicht bij een feestdag jarig zijn als ik zeg dat we die dag dan vaak een beetje overslaan. ‘Want ik ben toch ook al jarig geweest’. Ik heb het in mijn geval natuurlijk over Valentijnsdag. 14 februari is voor mij niet de dag voor rode rozen en kaarten van geheime aanbidders. Voor mij is het vooral een dag om degenen van wie ik hou, dat eens extra te laten weten.

Wat doe je dan met Valentijnsdag?

Ik denk niet dat er een speciale dag in het jaar moet zijn dat je extra lief moet zijn voor je partner, wat natuurlijk wel een beetje de insteek is van Valentijnsdag. Ik vind dat je het hele jaar je partner moet laten weten hoe je je voelt en elkaar zeker spontaan moet verrassen en vooral niet ‘omdat het erbij hoort’. Wat ik wel doe op Valentijnsdag? Ik laat mijn vriendinnen weten hoeveel ik ze waardeer, stuur een kaartje, ga op bezoek of neem een cadeautje mee. Een grote doos luxe bonbons of een taartje, iets moois voor in hun huis of een persoonlijk cadeau als een armbandje of ketting. Als vriendin ben je gelijk in het voordeel omdat je haar smaak goed kent, dus de plank niet snel mis kan slaan!

Valentijn bij KAYA

Ik mag van geluk spreken dat ik al een aantal keer heb mogen samenwerken met KAYA Sieraden. En omdat zij nu een prachtige Valentijnscollectie hebben, mocht ik van hen een cadeautje voor mezelf uitzoeken. Ik koos voor deze prachtige dubbele slavenarmband en liet daar een tekst in graveren. Een blijvende herinnering aan de twee allermooiste dingen in mijn leven. Mijn meiden natuurlijk! De quote die ik erbij heb laten zetten, kennen we allemaal wel. Tot de maan en terug, uit het prentenboek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’. Want hoe gek mijn meiden me soms ook maken, en hoe boos ik soms kan zijn, ik voel een onvoorwaardelijke liefde voor deze twee draken.

Cadeautjes geven – WINNEN

Jullie weten dat ik, naast cadeautjes krijgen, cadeautjes géven ook ontzettend leuk vind. Misschien nog wel leuker zelfs! Daarom vind ik het superleuk dat ik namens KAYA een shoptegoed ter waarde van €30,- mag verloten. En met dat shoptegoed mag jij helemaal los in hun webshop. Kies een mooie ketting, ring, oorbellen of een armband voor dames, met of zonder gravure, in een kleur naar keuze. Of verras je man of vriend met een stoer sieraad.

Kans maken op dit shoptegoed?

Om kans te maken op dit shoptegoed is er maar één ding dat je hoeft te doen. Laat hier een reactie achter met een geldig e-mailadres. Ik zou het leuk vinden als je vertelt welk sieraad je uit zou zoeken bij KAYA want ik ben natuurlijk hartstikke nieuwsgierig!

De winnaar wordt willekeurig gekozen en maak ik bekend op zondag 7 februari, mijn verjaardag. De winnaar krijgt dan een e-mail van mij en heeft 72 uur om daarop te reageren. Als ik daarna niets gehoord heb, trek ik een andere winnaar. Over de uitslag wordt verder niet gecommuniceerd.

Het delen van deze winactie wordt natuurlijk onwijs gewaardeerd. Deel de link op Facebook en tag @mamagisch of deel de post op Instagram in je stories. Uiteraard is dit niet verplicht.

liefs kirsten

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.