Naast schrijven voor onder andere mijn blog en het bijhouden van mijn social media kanalen, kan ik me prima vermaken op internet. Zoals vele anderen kan ik mezelf totaal verliezen op het wereldwijde web. Ik vertel je wat voor mij de triggers zijn!

Kookfilmpjes

Ik vind koken en bakken ontzettend leuk en doe dan ook graag inspiratie op door het kijken van kookfilmpjes. Met stip op nummer 1 zijn de filmpjes van Tasty. Ik denk dat het komt doordat het korte filmpjes zijn en je ziet dat lekker koken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Nadeel is wel weer dat ik ontzettend honger krijg van het kijken.

Pinterest

Ik denk dat iedereen met de Pinterest app kan beamen dat Pinterest enorm verslavend is. Urenlang kan ik doorklikken op leuke plaatjes, haakideetjes, recepten en babydingen. En helemaal niet met de intentie om alles wat ik Pin ooit te maken maar het is gewoon zo lekker simpel. Ik mik het op een van mijn borden en ooit, als ik tijd heb, kan ik het weer terugvinden. Wist je trouwens dat Mamagisch ook Pinterest heeft? Daar kun je zien waar ik mijn inspiratie vandaan haal!

Hartjes voor Pinterest!

Youtube

Ik probeer serieus ver weg van Youtube te blijven als het kan. Youtube is voor mij echt zo’n darkweb van doorklikfilmpjes dat ik er nooit meer uit kom. Vooral wanneer ik van die top 10 filmpjes tegenkom (vooral musicalgerelateerd) kan ik serieus uren achter elkaar doorklikken. Gevaarlijk wanneer ik dat doe als ik al in bed lig, want *poef* het is zo 3 uur! De Vent heeft er ook een handje van hoor. Hij kijkt graag reviews van muziekapparatuur en filmpjes van bepaalde producers. Maar als ik hem dan roep kijk hij nog even snel dit filmpje af. Waarna ik er na 10 minuten achter kom dat hij alweer drie filmpjes verder is.

En dan de spelletjes

En dan is er nog het gevaar van de spelletjes mijn mobiele telefoon. Ik geef gewoon toe dat ik keihard verslaafd ben aan dat apparaat. Hoewel ik dan wel weer heel bewust het aantal spelletjes die er op staan probeer te beperken. Op dit moment speel ik Gardenscapes, Kryss en Sevn. Oké, en toegegeven, ook Pokemon GO.

Wat doe jij graag op internet? Kun je jezelf ook zo verliezen als je eenmaal bezig bent?

liefs kirsten