We zijn alweer aangekomen op dag 6 van de Mamagische Winweek! Vinden jullie het nog leuk? Ik in ieder geval wel! Zeker omdat ik vandaag een mooie prijs mag weggeven van wederom een creatieve mama die naast haar baan als verpleegkundige heel wat uurtjes achter de naaimachine zit om allerlei gave babyspulletjes te maken. Vandaag is het tijd voor jullie kleine aapjes met Mini Monkey Sewing!

Unieke items bij Mini Monkey Sewing

De grotere ketens weten we natuurlijk allemaal wel te vinden, maar juist die kleinere webshops zijn zo leuk wanneer je jouw baby een uniek ontwerp aan wilt trekken. De handgemaakte items van Mini Monkey Sewing worden natuurlijk met zorg gemaakt. Ook met heel veel liefde trouwens! Door het gebruik van kwalitatief goede stoffen met prachtige, rustige prints, krijgen de items echt een unieke touch.

Bij Mini Monkey Sewing kun je terecht voor diverse baby- en kinderkleding en accessoires. Van legging tot salopette en van haarstrik tot speenkoord. En heb je andere specifieke wensen? Dan is dat gewoon bespreekbaar.

Wat moet je doen om te winnen?

Namens Mini Monkey Sewing mag ik 1 babysetje verloten. De winnaar mag dus kiezen uit een van de bovenstaande sets bestaande uit een babymutsje met een speenkoord en bijtring of een babymutsje met speenkoord en haarclipjes. Dit doe je om te winnen:

  • Je volgt @Mamagisch op Instagram
  • Je volgt @Minimonkey_Sewing op Instagram
  • Tag 1 vriend of vriendin die ook wil winnen

Een extra winkans kun je verdienen als je:

  • Een reactie op deze blog achterlaat
  • Of de post deelt in je stories (vergeet @Mamagisch niet te taggen)

Deze winactie loopt van 15 t/m 21 december. De winnaar krijgt persoonlijk bericht!

Nou, kansen genoeg om te winnen toch? Heel veel succes! Wil je alle winacties nog eens rustig bekijken, ga dan even naar de overzichtsblog. Daar vind je alles wat je moet weten!

liefs kirsten

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.