Wat was het een heerlijke week! En wat is het toch leuk dat jullie allemaal zo fanatiek mee hebben gedaan met alle winacties! Zoals ik eerder al zei is het krijgen van cadeautjes leuk, maar ik vind het mogelijk nog leuker om cadeautjes weg te geven! Daarom, tot besluit van deze heerlijke winweek een prijs speciaal voor jou. Namens Tijdvoormama.nu mag ik namelijk €25 shoptegoed weggeven die jij in de webshop kunt besteden aan alles waar jij je me-time aan wilt besteden.

Over Tijdvoormama

Tijdvoormama.nu is de webshop van Mary-Lou en is helemaal gericht om jouw vrije tijd zo fijn mogelijk in te richten. Naast het succes van de Mama Me-time Kit en natuurlijk de Tijdvoormama Adventskalender gaat Mary-Lou zich nu volledig richten op het inrichten van jouw ontspanning door creativiteit en hobby met heerlijke mindful producten zoals DIY-pakketten, kleuren voor volwassenen, legpuzzels voor de hele familie en puzzelboeken. Daarnaast verkoopt ze heerlijke geurkaarsen en bijzondere thee om jouw ontspanningsmomentje nét even extra speciaal te maken.

Veel vrouwen zijn best creatief aangelegd maar vinden, na de komst van de kinderen, minder tijd om zich daarmee bezig te houden. Het idee achter Tijdvoormama is dan ook om kleine momentjes voor jezelf te pakken, maar ook momenten samen met het gezin gebruiken om te ontspannen. Zet een heerlijke kopje bijzondere thee en maak samen een legpuzzel, of wanneer de kinderen een tekening maken, ga er zelf ook lekker bij zitten met een kleurplaat voor volwassenen. Je zult merken dat het je ontspanning zal bieden!

Wat moet je doen om te winnen?

Natuurlijk wil jij ook meedoen om €25 shoptegoed te winnen om lekker voor jezelf of je gezin te shoppen bij Tijdvoormama. Wat je daarvoor moet doen is simpel:

Extra winkansen kun je verdienen als je:

  • Nog eens twee vrienden of vriendinnen tagt in de Instagrampost
  • Je de Instagrampost op een creatieve manier deelt in je stories (tag @mamagisch wel even zodat ik het niet mis!)
  • Als je ook een reactie op deze blog achterlaat

Deze winactie loopt van 16 t/m 21 december. De winnaar krijgt persoonlijk bericht!

Heel veel succes! Wil je alle winacties nog eens rustig bekijken, ga dan even naar de overzichtsblog. Daar vind je alles wat je moet weten!

liefs kirsten

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.