Hoewel ik graag dingen van dag tot dag aankijk, weet ik dat ik het prettiger vind als ik mijn week plan. Voor mijn zakelijke en persoonlijke afspraken gebruik ik altijd een papieren agenda maar om in drukke periodes overzicht te houden voor het hele gezin maak ik gebruik van een weekplanner. In deze blog vertel ik je meer over de Urban Jungle weekplanner van Paperstore.

Vrij invulbare weekplanner

De Urban Jungle weekplanner van PaperStore (via Deltas) is geen vaste kalender. Je moet het eigenlijk zien als een blocnote waar je een weekoverzicht uit kunt halen om te gebruiken. Bijvoorbeeld als extra inlegvel in je eigen agenda in drukke periodes of om voor kinderen inzichtelijk te maken wat jullie in de vakantie gaan doen. De pagina’s zijn dan ook niet op datum en je kunt de vellen gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Superhandig!

Ongedateerde weekplanner

Mijn review-exemplaar heb ik gelijk in gebruik genomen voor onze zomervakantieplanning. Aangezien we (nog) geen grootse vakantieplannen hebben, maar er wel regelmatig op uit willen, is het fijn om dat even inzichtelijk te maken. Ik heb hiervoor 6 bladen op onze koelkast gehangen en daar schrijf ik op wat we gaan doen, waar we heen gaan en andere bijzondere dingen. Zo hoef ik zelf niet iedere dag in mijn (werk)agenda te kijken en hebben de kinderen ook een fijn overzicht met wat ze kunnen verwachten deze zomervakantie.

Wil jij ook baas over je eigen planning blijven en niet overal maar ja op zeggen? Lees dan deze blog met handige tips om vaker nee te kunnen zeggen tegen je werk, kinderen en zelfs je partner!

Waarvoor gebruik je een weekplanner?

Losse vellen uit deze weekplanner kun je onder andere gebruiken voor:

  • Je wekelijkse planning voor alle afspraken van het hele gezin. Zeker werk ik hiervoor met kleurtjes. Iedere gezinslid heeft in mijn planning een eigen kleur. Superhandig voor het overzicht.
  • Je weekmenu
  • Je schoonmaakplanning
  • De vakantieplanning: hang voor iedere vakantieweek een vel op een goed zichtbare plek en schrijf er al jullie plannen op, van vakantie tot dagjes uit
  • Je werkplanning of to-do list: Welke taken moet je allemaal doen? Schrijf ze op een weekplanner en streep ze ook weer lekker af als je bezig bent.

Win deze Urban Jungle Weekplanner van Paperstore

Weekplanner urban Jungle van Paperstore.

Hoe leuk is het dat ik ook weer een van jullie blij mag maken met zo’n toffe Urban Jungle Weekplanner van Paperstore? Wil jij ‘m wel winnen? Volg dan onderstaande stappen:

  • Je laat een reactie achter onder deze blog waarin je vertelt dat je meedoet.
  • Bij die reactie laat je een geldig e-mailadres achter (zodat ik contact met je kan opnemen als je wint)
  • Niet verplicht maar wel heel fijn: like het Facebookbericht bij deze winactie en tag eventueel iemand die dit boek ook leuk zal vinden. Als je Mamagisch wilt volgen op Facebook of Instagram is dat helemaal super!
  • De winactie loopt van vrijdag 14 juli t/m vrijdag 21 juli hierna neem ik per mail contact op met de winnaar.

Veel succes en planplezier!

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.

Deze blog bevat affiliate links.