Wat ik zo leuk vind aan Instagram, is dat je er allerlei kleine winkeltjes tegenkomt. Van die, voornamelijk vrouwen, die ontzettend creatief zijn en mooie producten zelf maken, om dit vervolgens om een vrij klein account onder de aandacht te brengen. Nog ver van een grote webshop, advertenties en marketingstrategieën. Zo ook Bijviv. Deze creatieve mama van Sjuul en Charlie maakt de leukste baby- en kinderproducten. En vandaag mag ik namens haar een heerlijk zacht maantje weggeven, een perfecte accessoire voor op de baby- of kinderkamer.

Over Bijviv

Viv maakt de leukste baby- en kinderspullen. Van speenkoorden en mutsjes tot boxpakjes en woonaccessoires, bij haar moet je zijn voor de mooiste stoffen en kleuren. Wist je dat ze zelfs kleding maakt voor te vroeg geboren kindjes? Je bestelt bij haar je items vanaf maat 44 en geheel aan jouw eigen wensen aan te passen! Bestellingen lopen via haar Instagram, dus ga haar zeker volgen!

Wat moet je doen om dit schattige maantje te winnen?

Omdat ik het vooral tof vind dat Bijviv heeft gereageerd op mijn oproep voor de winweek, wil ik haar natuurlijk ook een handje helpen! Daarmee kun jij ook een handje helpen door vandaag mee te doen met de winactie! Om kans te maken op de deze schattige prijs doe je het volgende:

  • Like @Mamagisch en @Bijviv op Instagram en tag 1 vriendin die ook wil winnen!

    Een extra lootje in de pot krijg je als je dit ook doet:
  • Heb je meer vriendinnen die ook willen winnen? Voor iedere tag krijg je nog een lootje!
  • Laat ook een reactie achter onder deze blog

Deze winactie loopt van 12 t/m 18 december 2020. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Nou, genoeg kansen dus om mee te doen! Ik wens jullie heel veel succes met alweer de derde fantastische actie van deze winweek. Wil je alle winacties nog eens rustig bekijken, ga dan even naar de overzichtsblog. Daar vind je alles wat je moet weten!

liefs kirsten

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.