Vandaag mag ik er ook weer aan geloven: ik mag vandaag weer een jaartje ouder worden en vier mijn 37e verjaardag. Nu ben ik niet zo’n ontzettend feestvarken, maar het leek me leuk om vandaag wat leuke verjaardagsfeitjes over mezelf op een rijtje te zetten.

Level 37

In tegenstelling tot vele anderen interesseert mijn leeftijd me vrij weinig. Je bent zo oud als je je voelt (18 als ik op de dansvloer sta, 80 als ik uit m’n bed moet komen) en behalve om te mogen auto rijden of alcohol drinken, zijn er weinig dingen waar je een bepaalde leeftijd voor moet hebben. Dus waarom je leeftijd je gevoel laten bepalen? Vandaag heb ik level 37 behaald, in redelijk goede gezondheid, mentaal misschien want minder dan ik had gehoopt, maar ik ben er en ik kan ook gewoon weer lachen, dus laten we het er maar op houden dat ik voor vandaag gewoon oké ben.

Ik vier mijn 37e verjaardag vandaag.

Leuke verjaardagsfeitjes

In het bloggersweekend begin januari hadden we het over old school blog ‘tags’. Van die invullijstjes die jaren geleden immens populair waren en die je op elke blog wel tegen kwam. Dat het eigelijk wel heel leuk is om zo’n lijstje in te vullen. Dus weet je, ik heb een aantal leuke vragen over verjaardagen bij elkaar gesprokkeld, en die zal ik hieronder beantwoorden!

Welke dag is het vandaag?

Het is vandaag woensdag 7 februari 2024.

Wat gebeurde er op jouw geboortedag?

Naast de bijzondere gebeurtenis van mijn eigen geboorte, waren er geen wereldschokkende feitjes te vinden over 7 februari 1987. Ik snap het wel, naast het nieuws over mijn geboorte kon niets anders daar meer overheen, haha.

Met wie deel je een verjaardag?

Ik deel mijn verjaardag met onder andere Charles Dickens, Chris Zegers, Ashton Kutcher, ons buurjongetje en de fantastische Christina Bianco.

Hoe tof is het om met haar een verjaardag te delen?!

Wat staat er op je verlanglijstje dit jaar?

Ik maak al heel wat jaartjes geen verlanglijstjes meer en weet ook eigenlijk ook nooit echt wat ik moet vragen. Ik ga liever voor een leuke ervaring dan een fysiek cadeau.

Wat ik echt een no-go vind qua cadeaus? Bloemen. Kosten belachelijk veel geld en je hebt er maar heel even plezier van. En ik heb er sowieso geen plezier van, want ik ben super allergisch voor de meeste bloemen.

Vier je je verjaardag dit jaar? En hoe?

Hier geen kringverjaardag. Vorig jaar heb ik voor het eerst gezegd: mijn verjaardag is van mij en ik wil lekker een dagje de hort op en zeker niet voor iedereen taart snijden en kopjes koffie inschenken haha. Vorig jaar stapten Sebas en ik in de auto en reden we naar Duitsland voor een dagje ungelimitiert shoppen. En dat was echt de meest perfecte dag haha. Op het moment dat ik dit typ (gister), heb ik nog helemaal geen plan voor morgen. Wellicht bedenken we nog een perfect plan.. wie weet! Als je wilt weten hoe de dag verloopt, raad ik je aan mijn Instagram in de gaten te houden!

Wat is je lievelingstaart?

Als ik moet kiezen ga ik toch echt voor een goede cheesecake. Bijvoorbeeld dit recept voor witte chocolade cheesecake.. nomnomnom…

Wat is je ultieme verjaardagscadeau?

Een leuke dag uit, een mooie beleving en een herinnering aan een fijne dag.

Wat was je stomste verjaardag ooit?

Een paar jaar geleden, 2021, was er een enorme sneeuwstorm (Darcy) voorspeld op mijn verjaardag op zondag. Ik liet Pippa op zaterdag al ophalen omdat ik niet wilde dat mijn ex met haar door dat terrorweer heen zou moeten rijden. Uiteindelijk viel er een enorm pak sneeuw (waar ik toch al een hekel aan heb), was het ijskoud en kwam er he-le-maal niemand op m’n verjaardag. Nu ben ik helemaal niet zo van het vieren, maar dit was toch wel echt een hele dikke grote domper.

Dus… ja… dat was dan mijn 37e verjaardag! Tot de volgende!

liefs Kirsten