Afgelopen week kreeg ik een ontzettend leuk pakketje in de brievenbus. Voor Ellenmae.nl mocht ik de Luna Familieplanner reviewen. En dat komt goed uit, want ik ben dol op planners!

De Luna Familieplanner

De planner is ontstaan toen Naomi Rustenberg op zoek was naar een perfecte planner voor haarzelf en haar gezin. Een vereiste waren duidelijke maandoverzichten waarbij je in één oogopslag moet kunnen zien hoe je gepland hebt. Omdat andere planners nog niet aan haar eisen voldeden, ontstond het idee voor de Luna Familieplanner.

De Luna Familieplanner 2020 is uitgevoerd in zwart wit met hippe printjes die in elk interieur wel passen. De planner bestaat uit maandoverzichten, maar ook pagina’s waar je een jaarkalender hebt, alle feestdagen op een rijtje staan en waar jij je belangrijkste telefoonnummers etcetera kunt opschrijven. Om je een nog beter indruk te geven van de planner maakte ik dit filmpje.

Wat vind ik van de planner

Ik ben vooral gecharmeerd van de layout en de vormgeving. Geen druk gedoe, voldoende ruimte om te schrijven en praktisch ingedeeld. Je hebt goed overzicht van je maand, dus je kun ook gelijk zien hoe druk je het hebt of hoe je het beter zou kunnen indelen. Daarnaast is het papier lekker dik, dus schrijft het fijn en drukt de inkt niet door. En omdat mijn vorige planner komende maand afloopt, komt deze Luna Familieplanner precies op het juiste moment. Ik ga ‘m dan ook met veel plezier gebruiken.

liefs kirsten