Wat is het toch een heerlijke maand! Ik heb de hele maand voor kerstvrouw mogen spelen en heel veel winnaars blij gemaakt met prachtige prijzen in de Mamagische Adventskalender. Ik vind het heerlijk om weg te mogen geven. Des te leuker is het dat als je zelf ook een berichtje krijgt dat je iets moois voor jezelf mag uitzoeken. Dit ontzettend lieve cadeautje stuurde Kaya Sieraden me deze december en ik zocht er een prachtige ketting met geboortesteen voor uit!

Minimalistische sieraden

Het is een beetje zo gegroeid dat ik maar weinig sieraden draag. Met kleine kinderen was het niet altijd even praktisch en omdat ik ook veel zwem, is het niet dragen van sieraden niet altijd handig. En als ik dan eenmaal ben vergeten om iets om te doen, denk ik er ook niet meer aan. Des te leuker is het dan om bewust iets uit te zoeken wat je echt mooi vindt en wat je met plezier draagt. Het leuke aan de webshop van Kaya Sieraden vind ik dan ook dat er, naast mooie opvallende sieraden, ook hele minimalistische stukken zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de categorie armband dames: in goud, zilver en roségoud meer dan voldoende keus!

Sieraden met je geboortesteen

Dit keer koos ik voor een ketting met een hangertje met de letter K en een hangertje met zirconia kristal gebaseerd op mijn geboortesteen de amethist. Juist doordat ik dus weinig paars draag, valt het kristal echt goed op en krijg ik er veel complimentjes over! Het leuke aan deze sieraden vind ik dat je meerdere sieraden met elkaar kunt combineren. Naast de kettingen met geboortesteen zijn er ook ringen en oorbellen met dezelfde stenen. Zelfs een armband met naam en een geboortesteen kan! Zo kun je dus zelf je eigen sieradenset bij elkaar zoeken en past alles mooi bij elkaar!

Ook hele leuke kindersieraden

Pippa heeft maanden gezeurd om gaatjes in haar oren en uiteindelijk hadden we afgesproken dat als ze haar a-diploma zou behalen, we samen gaatjes zouden gaan laten zetten. En zo geschiedde. Afgelopen week zwom ze af voor haar b-diploma en speciaal voor die gelegenheid zocht ik voor haar ook een cadeautje uit bij Kaya Sieraden. Ik koos een setje met oorbelletjes en een bijpassend armbandje met vallende sterren. Mede door de prachtige doosjes was het een waar feest om de cadeautjes te openen en ze was echt helemaal verliefd. ‘Mag ik die in met het kerstdiner? En dan ook de armband om?” Missie geslaagd!

Op zoek naar een passend cadeau?

Voor iedereen een cadeautje bij Kaya Sieraden want ze hebben zowel voor dames, heren en kinderen een hele mooie, betaalbare, collectie. Ik heb inmiddels al meerdere van hun items, zoals deze ketting met initialen en deze prachtige gegraveerde armband, en ik ben ontzettend te spreken over de kwaliteit maar vooral over de goede service van deze online sieradenwinkel.