Huis en tuin 

Heb je een vraag over een bepaalde blog, stuur me dan gerust een berichtje via het contactformulier. Zoek je een specifieke blog? Gebruik dan de zoekfunctie rechtsboven.

Heel veel leesplezier!

Pokébowl inspiratie!

Pokébowl inspiratie!

Heerlijk kleurrijk en vol gezonde ingrediënten: pokébowl is wat mij betreft altijd een goed idee! En het leuke is, het maken van een poké bowl is super simpel. In deze blog lees je over mijn nieuwste aanwinst in mijn kookboekenkast: 'De lekkerste pokébowls'! Sushi,...

Lees meer
Too Good To Go Tips

Too Good To Go Tips

Regelmatig red ik de wereld weer een klein beetje door voedselverspilling tegen te gaan en gebruik te maken van de Too Good To Go app. Steeds vaker krijg ik er vragen over en in deze blog zal ik je uitleggen waarom ik de app graag gebruik en hoe ik er ook voor zorg om...

Lees meer
Dooky accessoires voor in de auto (review)

Dooky accessoires voor in de auto (review)

Weet je nog dat ik op de Negenmaandenbeurs was? Daar maakte ik ook kennis met de producten van Dooky. Nu kende ik Dooky wel van die superleuke Maxi Cosi covers en zonnedoekjes voor over de kinderwagen, maar ik wist niet dat zij ook hele handige accessoires voor in de...

Lees meer
4 tips tegen mieren in en om het huis

4 tips tegen mieren in en om het huis

Heerlijk hoor, dat de tuindeur weer hele dagen open kan staan, je jas vergeten aan de kapstok hangt en het leven zich voornamelijk buiten afspeelt. Alleen wat minder van al het ongedierte dat je bij dit weer cadeau krijgt. Een mierennest in de tuin is nog tot...

Lees meer
Je huis opknappen met renovlies behang

Je huis opknappen met renovlies behang

Een nieuw huis, een oud huis, een opknapwoning. Een ding hebben ze allemaal gemeen: je moet iets met je muren doen. In deze blog vertel ik je meer over een populaire en moderne keuze voor het bekleden van de muren: renovlies behang. Doe mij maar een klushuis Ja, ik...

Lees meer