In de kerstperiode is iedereen altijd bezig om het huis extra gezellig te maken. Je versiert de kerstboom, wisselt je standaard woondecoratie voor kerstspulletjes en je hangt wellicht wat andere foto’s of schilderijtjes aan de muur om de sfeer nog eens extra te benadrukken. Heb jij nog een prachtige foto die echt een plekje op je muur verdient? Lees dan snel deze blog voor een wel hele speciale winactie waarmee ik van Fotocadeau.nl een foto op natuurlijke vorm mag weggeven!

Klik op de bovenstaande afbeelding om alle foto’s van de Mamagische Adventskalender nog eens terug te lezen!

Een foto op natuurlijk vorm

Steeds vaker zie je dat mensen in hun interieur kiezen voor natuurlijke kleuren en vormen. Dat kan ook niet anders, want deze natuurlijke vibe is hartstikke populair. Het hoeft niet allemaal meer zwart-wit of superstrak en dat straalt ook echt door in het interieur. Op Fotocadeau.nl vind je natuurlijke vormen voor in jouw interieur om je mooiste foto’s echt op te laten vallen. Je kunt de foto op aluminium, plexiglas of kunststof (forex) laten afdrukken, allen met hun eigen unieke eigenschappen. Je kunt kiezen uit 8 verschillende vormen dus je kunt echt kijken welke vorm het beste bij jouw foto past. Daarnaast kun je deze natuurlijke vormen ook heel leuk combineren met muurcirkels!

Prachtige voorbeelden van de natuurlijke vormen voor op de muur. Deze afbeeldingen komen uit de collectie van Fotocadeau.nl maar je kunt natuurlijk ook een prachtige foto van jouw gezin laten afdrukken!

Veel meer dan alleen een foto aan de muur!

Toch liever een wat strakker design? Een foto op canvas, of top doek, ontwerp je ook eenvoudig in allerlei verschillende formaten! Wat mij betreft zijn Fotocadeau.nl en haar partners een hele goede keus. De site is makkelijk in gebruik, vriendelijke prijzen, uitstekende kwaliteit en vooral: supersnel geleverd! Wij hebben zelf al meerdere items van Fotocadeau.nl in huis zoals het naambordje, de onderzetters (beiden gekregen) en de trolley’s (zelf gekocht) en zijn echt heel tevreden met het resultaat en de kwaliteit!

Win een foto op natuurlijke vorm naar keuze!

Ik kan me voorstellen dat jij deze bijzondere muurdecoratie wel aan je muur zou willen hangen. Lees dus snel de voorwaarden om kans te maken op deze fantastische prijs! Als je wint krijg je een voucher t.w.v. €125,- waarmee jij zelf iets prachtigs kunt uitzoeken!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter op deze blog dat je mee doet. Natuurlijk vind ik het leuk als je vertelt wie jij graag aan de muur wilt hangen. Op de foto dan hè 😉
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen zodat ik je kan mailen als je wint.
  • Wil je wat extra kerstliefde teruggeven? Volg Fotocadeau.nl dan op Instagram of Facebook. Dit is niet verplicht maar je maakt dit bedrijf er wel heel blij mee! En het kost niets hè! Oh, en als je toch bezig bent, volg je Mamagisch dan ook even op deze kanalen?
  • Meedoen kan t/m 18 december 2022. Hierna trek ik een winnaar. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes!

Liefs, Kirsten