Ik blijf het maar zeggen, maar ik had echt nooit verwacht dat ik zo enthousiast zou zijn over Goodiebox. Maar goed, soms moet je toegeven dat je fout zit. Ik kan inmiddels namelijk niet wachten tot het nieuwe pakketje wordt bezorgd. Ik maak kennis met zoveel leuke producten en over een aantal ben ik ook echt heel enthousiast! Maar nu is het weer tijd om te laten zien wat er deze keer in dat begeerde doosje zat. Dit is Goodiebox Go With The Glow.

Go With The Glow

Zo vlak voor de feestdagen kunnen we allemaal wel een beetje extra glow gebruiken. Natuurlijk kijken we allemaal uit naar de dagen dat we ons net een beetje extra mogen opdoffen dan normaal. Maar het zijn ook de dagen dat we ons nog eens drie slagen extra in de rondte lopen. Eerst Sinterklaas, met alle spanning en slapeloze nachten van onze kleintjes, vervolgens het leed dat kerst heet. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op kerst. Maar tot het moment dat je je broekriem losmaakt op 2e Kerstdag, moet er nog een hoop gebeuren.

Wat zit erin de Goodiebox?

Om jou met die dagen tot aan de Kerst een beetje te ondersteuning zit de Goodiebox vol met fijne producten die jou dat beetje extra Glow gaan geven. Deze inhoud van de Go With The Glow box is speciaal geselecteerd door Xelly Cabau van Kasbergen. Die niet alleen ‘de-zus-van’ is, maar ook een eigen glansrijke carrière heeft als make-upartist, stylist en daarnaast ook nog mama en bijna-vrouw-van. Nou, als zij niet weet niet het moet, dan weet ik het ook niet meer!

Furr 3D Fauz Mink Lashes

Op de eerste Kerstborrel die je gepland hebt staan heb jij in ieder geval een stralende oogopslag met deze Faux Lashes. Wat, je hebt zelfs met ál je kerstborrels prachtige wimpers, want deze beauties kun je wel 10 keer hergebruiken! Daarnaast zijn ze ook nog eens vegan-friendly, dus jij ziet er fantastisch uit zonder je principes overboord te gooien!

Winkelwaarde €17

My Jewelry Pearl Hairclip

Nog zo eentje die ik in winkel snel zou laten liggen, maar ongetwijfeld prachtig staat als decoratie in een mooi kerstkapsel. Hou mijn instagram maar in de gaten, deze meid gaat hairclipstories maken! Nou ja, als mijn peuter dat ding niet in haar grijpgrage klauwtjes krijgt!

Winkelwaarde €8,95

Rituals Miracle 3-in-1 Mascara

Bij het openmaken van de Goodiebox werd ik gelijk enthousiast van deze minimascara van Rituals. Ik ben al heel lang benieuwd naar hun make-upproducten maar het komt er maar steeds niet van om naar een store te gaan om ze te proberen. Deze mascara ga ik dan ook zeker testen want hij belooft volume, lengte én krul!

Winkelwaarde €18,50 voor 8,5 ml – de verpakking in de Goodiebox bevat 3ml.

Essentials bij Goodiebox Face Mist

Kijk, dit is weer echt zo’n product wat ik nooit zelf zou kopen, simpelweg omdat ik geen idee heeft dat ik het zou moeten of kunnen gebruiken. De Face Mist gebruik je na het aanbrengen van je make-up en werkt dus als een soort settingspray. Het geeft je een gehydrateerde glow en zorgt er voor dat je make-up er de hele dag fris uit ziet. Gaan we dus zeker proberen!

Winkelwaarde €8,95

LASplash Cosmetics Wickedly Divine Eyeliner

Voor de feestdagen hou ik wel van een glittertje extra hier en daar. Op het eerste gezicht ben ik dus heel enthousiast over deze glitter eyeliner. Alleen vind ik het kwastje niet echt heel prettig. Het brengt geen goed gevuld laagje aan. Al kreeg je daar vanuit Goodiebolx wel gelijk een tip voor: doe een beetje op je vingertop en dep zo deze glitters over je oogschaduw voor een extra effect. Maar ja, het blijft toch een eyeliner. Dus hoewel de kleur heel mooi is, een soort rosé goud, ben ik niet heel tevreden met de functie.

Winkelwaarde €15

ModelCo Bullet Lipstick

Nog een product waarbij je de tip krijgt om het dubbel te gebruiken. Deze lipstick van ModelCo is echt in een hele fijne kleur (Rhubarb). Breng de lipstick aan op je lippen en dep met je vingertop wat op je wang als crème blush, een mooie gecombineerde look!

Winkelwaarde €20

de_CURE No L1FT Instant Correcting Serum

Ik ben altijd een beetje sceptisch als het gaat over rimpel-wegtoverende crémes. Dit Instant Correcting Serum belooft een instant gladde en egale huid direct na het aanbrengen. Ik moet het nog even zien hoor. Maar als het werkt, kan ik best een paar tubetjes van dit spul gebruiken!

Winkelwaarde €85 voor 30ml – de verpakking in de Goodiebox bevat 10ml

Wil jij komende maand ook zo’n leuke Goodiebox? Bestel ‘m dan via onderstaande link. Dan krijg jij mooi 5 euro korting op je eerste box!

Bestel hier je Goodiebox met 5 euro korting!

liefs kirsten

Bekijk ook mijn vorige Goodieboxes!