Cadeautjes voor een aanstaande mama

Van harte gefeliciteerd! Ik neem aan dat je hier komt omdat je zelf zwanger bent, of dat iemand in je omgeving zwanger is en je voor haar op zoek bent naar de leukste gratis cadeautjes. En je bent aan het juiste adres, want gratis giftboxen en cadeaus, die zijn er genoeg. Ik heb een overzicht voor je gemaakt! Het krijgen van een kindje is namelijk al duur genoeg. De babyuitzet, de kinderwagen, geboortekaartjes en natuurlijk de pakken luiers die niet aan te slepen zijn. Dus alles wat je cadeau kunt krijgen is mooi meegenomen, toch?

De Blije Doos

Het tijdschrift Wij (Jonge ouders) heeft de welbekende Blije Doos voor je. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken en je gegevens invullen en je krijgt de ophaalbon toegestuurd. Je haalt de box op bij Prénatal. De Blije Doos zit vol met leesvoer, proefmonsters van babyproducten, kortingsbonnen en andere babybenodigdheden zoals luiers. Tevens krijg je 4x per jaar het tijdschrift Wij toegestuurd en krijg je, als je dat wilt, wekelijks interessante mail over de ontwikkeling van je kindje. En geef je binnen 6 weken de geboorte van je kindje door, dan krijg je ook nog eens een gepersonaliseerd mutsje en het hele eerste levensjaar van je kleintje het tijdschrift Wij. Je vraagt De Blije Doos hier aan.

Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox

Via Ouders van Nu kun je zelfs twee cadeauboxen aanvragen die je ophaalt bij Blokker. Ten eerste de zwangerbox, die geënt is op alles rondom jouw zwangerschap en ten tweede de Babybox, vol met leuke producten die je kunt gebruiken als jouw kleintje net geboren is. Ook in deze box zitten weer fijne kortingsbonnen voor allerlei producten en uitjes, én twee cadeautjes van Blokker, dus zeker de moeite waard. Je vraagt de cadeaudozen hier aan.

Kruidvat Blije Baby voordeeltas

Bij Kruidvat vraag je je de Blije Baby Voordeeltas gemakkelijk aan. Zo’n 2 maanden voor je uitgerekende datum krijg je dan van Kruidvat een ophaalbericht en mag je in de winkel een tasje vullen met een aantal leuke babyproducten zoals luiers, wasgel en billendoekjes. Vraag je ook gelijk een Mijn Voordeelkaart aan, krijg je ook met regelmaat leuke babyaanbiedingen!

Zeeman

Bij Zeeman vraag je gemakkelijk een gratis rompertje aan die je op vertoon van je geboortekaartje kunt afhalen in de winkel.

Voor je kleintje naar de supermarkt

Bij diverse supermarkten krijg je tegenwoordig ook hele leuke cadeaus. Dus zeker de moeite waard om even te informeren bij jouw eigen supermarkt of zij ook een attentie hebben voor zwangeren.

Jumbo

Jumbo geeft aanstaande moeders een Hallo Mama Babykadobox. Je vraagt deze cadeaudoos binnen 3 maanden na de geboorte van je kindje aan en kunt ‘m, op vertoon van een geboortekaartje, ophalen in de dichtstbijzijnde Jumbo.

Plus

Plus geeft je een goedgevulde Kiekeboebox ter waarde van €40,- cadeau. Je vraagt ‘m aan binnen 2 maanden na de geboorte van je kleintje.

Hoogvliet

Vraag je bij Hoogvliet het Baby – Kind programma aan, dan ontvang je een dikke envelop gevuld met allerlei cadeaubonnen. Deze bonnen kun je het eerste levensjaar van je kindje bij de winkel inleveren, passen bij de leeftijd. Zo ontvang je bijvoorbeeld Newbornluiers, billendoekjes, potjes fruitvoeding en wasgel. Wij hebben geen Hoogvliet in de buurt, maar mijn moeder vroeg dit pakket voor ons aan en komt dus regelmatig met een ‘cadeautje van Hoogvliet’ aan.

DM Drogist

Kom je wel eens in Duitsland, of woon je vlakbij de grens? Vraag dan bij de DM drogist het Glückskind welkomstgeschenk aan en ontvang een koffertje gevuld met allerlei leuke babyspulletjes en als je de app gebruikt krijg je ook nog eens een heleboel kortingsbonnen voor onder andere wasmiddel en luiers!

Heb je nog toevoegingen aan deze lijst? Laat het me dan gerust weten, dat zet ik ze erbij! Geniet van je zwangerschap en natuurlijk van het uitpakken van al deze leuke, gratis cadeautjes!

liefs kirsten

Lees meer Mama & kind blogs hier!

Uitgelichte foto: Public Domain Pictures via Pexels.com