Oh jongens, wat heb ik lang lopen tobben bij de keuze voor mijn nieuwe telefoon. En dat is logisch, want het is natuurlijk nogal een aankoop. Ik koop mijn toestel namelijk altijd los, omdat ik een fantastisch sim-only abonnement heb, wat ik nooit meer zo goedkoop ga terugkrijgen. En omdat wij nu eenmaal aardige Apple fans zijn, ging ik natuurlijk op zoek naar een nieuwe iPhone. Natuurlijk met bijpassende telefoonhoesjes!

Waarom de keus viel op een iPhone 12 mini

Mijn allereerste kennismaking met de iPhone, was alweer in 2011. Ik kocht toen mijn iPhone 4, die ik uiteindelijk bijna 4 jaar gebruikte. Ergens in 2014 kocht ik voor het laatst een nieuwe telefoon, een iPhone 5c. Toen die echt niet meer wilde opladen, kreeg ik van Sebas een 5s te leen en toen Sebas zelf een iPhone 8 kreeg bij zijn abonnement, nam ik zijn 6s over. Die heb ik dus ook nog ruim 3 jaar gebruikt. Het was dus echt wel tijd voor een nieuw exemplaar. Aan het formaat van de 6s moest ik overigens echt wel even wennen, want ik vond ‘m GROOT!

Dat is natuurlijk inmiddels wel een lachertje, want waar de toestellen in mijn middelbare schooltijd steeds kleiner werden, worden ze tegenwoordig weer steeds groter. Een ontwikkeling waar ik eigenlijk niet zo heel blij mee ben. Ik ga namelijk graag zonder tas de deur uit en ik mijn telefoon moet dan gewoon in een broekzak passen. Probeer dat maar eens met een 11 Pro Max. Dat gaat ‘m echt niet worden, dat toestel is een halve tablet!

Toen ik uiteindelijk de knoop doorhakte om een nieuwe toestel te gaan halen, twijfelde ik tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone 11. Totdat ik erachter kwam, dat die 11 echt aanzienlijk groter was dat mijn 6, vond ik dat best wel een afknapper. En toen kwam de iPhone 12 uit, ook in een mini-versie. Die zelf een fractie kleiner is dan mijn 6. En mijn zijn fantastische camera en supersnelle processor, was dit toestel echt perfect voor mij! Ondanks dat het toestel in de pre-order stond, kreeg ik het keurig op de releasedatum binnen. Puntjes voor Coolblue, die hebben gezorgd voor een superservice!

Langer plezier door een goed beschermend telefoonhoesje

Oke, je legt er wel bijna €900,- voor neer, maar dan heb je natuurlijk ook wel wat. Mijn moeder verklaarde me voor gek dat ik zo veel geld uitgaf aan een telefoon (tot ik haar vertelde was die iPhone 7 van haar werk waard was…) Hoe dan ook, ik hoop van dit toestel ook weer jaren plezier te hebben, want dat is deze uitgave gewoon prima te verantwoorden.

Ik hoop eigenlijk dat ik wel 4 tot 5 jaar met dit toestel vooruit kan. Naast dat ik ook gewoon erg zuinig ben op mijn spullen, zorg ik ook altijd voor goede telefoonhoesjes en gebruik ik de laatste jaren een screenprotector. Een lang verhaal, maar door een goed hoesje én een screenprotector heeft mijn telefoon zelfs een val van een rijdende auto overleefd zonder grote schade. Genoeg reden om je er dus even in te verdiepen!

Diverse telefoonhoesjes voor elk moment

Je hebt natuurlijk diverse soorten telefoonhoesjes. Mijn voorkeur gaat naar de flexibele hoesjes, die ook nog een opstaand randje hebben langs je scherm. Dat zorgt ervoor dat als je telefoon eens met het scherm naar beneden valt, je telefoon nooit direct op je scherm terecht komt. Hoesjes-outlet.nl was zo vriendelijk om mij een hip iPhone 12 mini hoesje toe te sturen. Ik koos een transparant hoesje met koord eraan, superhandig voor al die momenten dat ik een jurkje draag en geen zakken heb. Ook handig op een festival, of gewoon buiten met de kinderen. Ik hoef niet bang te zijn dat ik ‘m verlies!

Jij kunt shoptegoed winnen! (winactie gesloten)

Omdat ik wil dat jij ook lang plezier hebt van je (nieuwe) toestel, kun je deze week €10 shoptegoed van Hoesjes-outlet.nl winnen om zelf een mooi hoesje uit te zoeken. Wat je daarvoor moet doen? Simpel!

  • Laat een reactie achter op deze blog dat jij graag wilt winnen en voor welk toestel je een hoesje nodig hebt
    en laat bij je reactie een geldig emailadres achter!
    (Hele verhalen, gedichten of andere extra’s zijn niet nodig!)

Niet verplicht maar wel lief én je krijgt een extra winkans:

  • Like Mamagisch op Facebook of Instagram als je dat nog niet deed
  • Deel het bericht van de winactie op je tijdlijn of in je stories (en tag mij even, dan zie ik het zeker!)

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 27 november. Op 28 november krijgt de winnaar van mij een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gediscussieerd.

Veel succes!

Deze blog en winactie zijn een samenwerking met Hoesjes-outlet.nl