Nieuw seizoen, nieuwe sieraden! En voor deze herfst hebben ze bij KAYA Sieraden weer een prachtige collectie samengesteld. Ik mocht een aantal mooie items uitzoeken om jou te vertellen over de KAYA Urban Chic collectie. Lees je mee, want aan het eind van deze blog heb ik ook nog iets heel leuks!

Hippe sieraden van stainless steel

Het Leidse merk KAYA Sieraden is al jaren groot favoriet bij mij. Naast dat ze prachtige gepersonaliseerde sieraden maken (bijvoorbeeld deze ketting met geboortesteen of deze prachtige slavenarmband), hebben ze echt hippe, maar vooral kwalitatief goede sieraden voor een vriendelijke prijs. Ik ben zelf niet iemand die dagelijks veel sieraden draagt, maar ik gebruik ze vooral als ik een avondje weg ben en er toch net even wat leuker uit wil zien dan normaal. Voor mij zijn de meest simpele sieraden dan ook al een hele verandering. Waar ik zelf heel blij mee ben, is dat er bij KAYA een ruime keuze is in stainless steel sieraden. Stainless steel (roestvrijstaal) is ideaal voor dagelijks gebruik en kan tegen een stootje!

KAYA Urban Chic Collectie

In de nieuwe Urban Chic collectie zijn warme herfstkleuren samengevoegd tot een mooi, goed met elkaar te combineren geheel. De basis van de collectie is goudkleurig stainless steel (het sieraad is in de basis van stainless steel en gecoat met een PVD coating, die de eigenschappen van het onderliggende materiaal aanneemt). Daarbij zijn de kleuren zwart, donkerblauw en emeraldgroen toegevoegd. Prachtige kleuren om jouw herfstoutfit mee te verrijken! En dat vind ik dus juist zo leuk. Alle sieraden mixen en matchen fantastisch met elkaar! Dat zie je maar weer aan de items die ik heb uitgezocht!

Ik koos uit de KAYA Urban Chic Collectie de set van 3 kettingen in de kleur blauw. Deze set bevat 3 goudkleurige kettinkjes die je gelaagd kunt dragen maar natuurlijk ook los van elkaar. Een schakelketting, een fijne schakelketting met gekleurde kraaltjes (in blauw, zwart of groen) en een ketting met naam of andere gravure. Ik koos ervoor om op deze hanger de initialen van ons gezin te laten plaatsen. Daarbij draag ik ringetjes waarbij ik hangertjes met veertjes en wederom dezelfde blauwe steentjes uitkoos. De ringetjes zijn makkelijk open en dicht te klikken. Superhandig als je lange nagels hebt zoals ik. Die ik overigens onbewust aan het begin van deze week nachtblauw had gelakt. Een kleur die perfect matcht bij de blauwe steentjes van de ketting en de oorbellen.

Uit mijn comfortzone met goudkleurige sieraden

In de basis zijn de sieraden uit deze collectie goudkleurig, al zijn diverse items ook in roségoud of zilverkleur verkrijgbaar. Zelf draag ik vrijwel alleen maar zilver. Vooral uit gemak omdat ik te lui ben om steeds al m’n oorbellen te wisselen, haha. Maar ik moet zeggen dat ik dit goud toch ook wel heel erg mooi vind. Dat betekent dat ik toch ook maar even op zoek moet naar een goudkleurige neuspiercing en oorknopjes voor de andere gaatjes.

KAYA sieraden

Het is iedere keer weer een feestje om een pakketje van KAYA te mogen openen. Zeker ook omdat de sieraden of in een prachtig dichtgeknoopt doosje zitten of in deze schattige trekzakjes. Ideaal ook om je sieraden in te bewaren. Op deze manier gaat er niets in de knoop! Nog een tip voor als je meerdere kettingen tegelijk draagt: maak de sluitingen aan elkaar vast, zo gaan de kettingen niet ronddraaien om je nek en ook niet door elkaar!

Win €30,- shoptegoed bij KAYA Sieraden!

Dat is weer eens even leuk, hè! Want namens KAYA Sieraden mag ik iemand blij maken met een shoptegoed waarmee je iets moois voor jezelf (of natuurlijk voor een ander) kunt uitzoeken. Wat je daarvoor moet doen is het volgende:

  • Laat onder deze blog een reactie achter dat je meedoet. Wat zou jij uitzoeken? Let erop dat je een geldig e-mailadres invult, anders kan ik je niet bereiken als je iets wint!
  • Je kunt ook een reactie achterlaten op Instagram! Dat vind ik natuurlijk heel fijn!
  • Natuurlijk wordt het ook altijd enorm gewaardeerd als je deze blog deelt, of iemand tagt die hier ook wel oren naar heeft! En wil je niets meer missen? Zorg dan dat je Mamagisch op Instagram volgt!

Deze winactie loopt van 27 oktober t/m 10 november 2023. Hierna zal de winnaar via mail of een DM reactie krijgen. Ter info: ik zal je nooit om bankgegevens vragen of om op een of andere vage link te klikken. Wees altijd voorzichtig!

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.