Sommige mannen gaan urenlang met je mee de stad in, passen netjes alles wat ze willen kopen en zuchten zelfs niet als jij ‘nog even’ door de Primark heen wil struinen. Helaas, die van mij behoort niet tot deze categorie. Hoe wel het de laatste tijd wel beter wordt, is hij geen echte shopper. Daarom koop ik regelmatig kleding voor hem. Gewoon omdat ik iets leuks zie hangen. En stiekem natuurlijk ook een beetje om zijn stijl een beetje onder controle te houden, haha.

Zijn stijl? Kleding die lekker zit!

De Vent is het liefst van de spijkerbroek met een shirtje erop. Als hij gek doet is het wel eens een overhemd of een trui maar veel spannender dan dat wordt het niet. En dat is helemaal niet erg hoor. Hij heeft geen hele uitgesproken smaak qua kleding wat het voor mij ook makkelijker maakt om iets leuks voor hem te kopen. Kleur is prima, printjes zijn prima, en alles van Disney of StarWars is ook welkom. Maar om nou te voorkomen dat hij alleen maar in shirts met opdruk rondloopt, heb ik van HemdVoorHem een mooi setje basic shirts gekregen. Waar hij dan natuurlijk wel zijn Happy Socks bij aan mag!

Basic shirts

Goeie basics zijn heel belangrijk in je kledingkast. Dit geldt natuurlijk ook voor de mannen. Ik koos voor de basic shirts type Vermont van Alan Red in de kleur zwart met een hoge v-hals. De shirts zijn gemaakt van 100% katoen en voelen lekker zacht aan. Daarnaast zijn ze bij het maken van deze shirts heel slim geweest. De stof is namelijk aan een stuk rond geweven, wat er voor zorgt dat ze shirts geen zijnaden hebben.

Cadeautip voor de feestdagen

In mijn bestelling zat ook nog de cadeauspecial van HemdVoorHem. En dat is er toch een waar ik jullie nog even op wil wijzen. Vind jij het ook zo moeilijk om voor je man, vader of schoonvader een leuk cadeau te vinden voor de feestdagen? In de cadeauspecial staat ontzettend leuke cadeauideeën voor heren. Shirts, overhemden en riemen maar ook geurtjes, Happy Socks en zelfs een bierbrouwset. Niet moeilijk doen dus!

Deze blog kwam tot stand door een samenwerking met HemdVoorHem.

Uitgelichte foto door Kai Pilger via Pexels

liefs kirsten