Afgelopen week kwam er een speciaal pakketje binnen voor De Vent. Natuurlijk had ik hem al een beetje lekker gemaakt dat er iets binnen zou komen. En aangezien hij net zo erg is als ik, en totáál geen geduld heeft, vond hij het reuze spannend! Wat er voor hem binnenkwam? Een mooie geschenkverpakking met Happy Socks en Tony Chocolonely!

Sokken als cadeau? Lekker praktisch…

Ik weet dat er mensen zijn die gruwelen bij het idee aan praktische cadeaus maar eerlijk, ik ben er echt dol op. Ik krijg veel liever een cadeau wat ik met regelmaat gebruik dan de zoveelste fles badschuim of geurkaarsenset. Daarnaast doen wij niet specifiek iets aan elkaars verjaardag. Daarom bestellen wij door het jaar heen allerlei leuke of praktische cadeautjes voor elkaar. De Happy Socks bestelde ik online bij Hemd Voor Hem. Nu had ik deze webshop al eerder voorbij zien komen op internet voor mooie overhemden, maar sinds kort verkopen ze ook Happy Socks in geschenkverpakking eventueel aangevuld met een ander tof product zoals speciaalbiertjes, parfum of boxershort.

De strijkvrije overhemden van de buurman

Het gebeurt eigenlijk niet vaak dat ik niet thuis ben om zelf een verwacht pakketje aan te nemen maar helaas was dat deze keer weer anders. Ik moest onverwachts de deur uit dus ik had mijn buurvrouw geappt dat het kon zijn dat de postbode zo een pakketje bij haar zou afleveren. Nooit een probleem gelukkig. Later vertelde ze dat ze nog zo had moeten lachen om de pakketbezorger. Omdat de Happy Socks in een Hemd Voor Hem doosje worden verstuurd, had hij haar veel plezier gewenst met de strijkvrije overhemden van de buurman.

Altijd lachen met de pakketbezorger!

Happy Socks om vrolijk van te worden

Ik vind Happy Socks al een tijd erg leuk. De kwaliteit is goed en de pasvorm ook mooi. Daarnaast ziet het er ook een stuk gezelliger uit dan die saaie zwarte of grijze mannensokken. Of erger… witte sportsokken *gruwel*. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat mensen met maffe sokken creatief en succesvol zijn. Wellicht omdat ze gewoon schijt hebben aan de mening van anderen en hun eigen plan trekken, bedenk ik me zo. Voor De Vent bestelde ik sokken met watermeloenen en aardbeien. Wat fruit is altijd gezellig! Overigens zijn Happy Socks niet alleen voor mannen. Ze zijn er ook in dames- en kindermaten. Iedereen dus aan de vrolijke voetjes!

Op zoek naar een vrolijk cadeau? Niet verder zoeken!

Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je vader, schoonvader, broer of zwager? Niet verder zoeken en een leuke cadeauset met Happy Socks bestellen. Dan kijk je zelf in ieder geval naar een stuk vrolijkere voetjes dan voorheen!

Ben jij ook een Happy Socks fan?

liefs kirsten