Als je eenmaal een Rachel Gibson hebt gelezen, is de kans groot dat je er nog een (of 10) leest. In deze blog vertel ik je over Kus me dan, een stand alone van Rachel Gibson die ik nog niet eerder had gelezen.

Waarom dit boek?

Lees je één Rachel Gibson (bijvoorbeeld Op de Vlucht), is de kans groot dat je ze allemaal leest. Via mijn Kobo Plus abonnement stuitte ik op dit nieuwere boek van haar dat ik nog niet had gelezen. Heerlijk om weer even een simpel boek in te duiken!

Het verhaal in het kort

Vivien Leigh Rochet is lang gelezen vertrokken uit Charleston om carrière te maken in de filmindustrie. En ver weg te blijven van de familie Whitley-Shuler, waar ze vroeger met haar moeder het huis schoonmaakte. Haar carrière gaat als een speer, maar als haar moeder komt te overlijden, is het noodzaak voor Vivien om terug te keren naar Charleston en zaken af te handelen. Als ze daarbij Henry Whitley-Shuler tegen het lijf loopt in werkkleding in plaats van zijn gewoonlijke maatpakken die hij op Wall Street droeg, heeft ze door dat er in haar afwezigheid een hoop is veranderd. En ze mag dan inmiddels een gevierd actrice zijn, zuidelijke charme blijft onweerstaanbaar!

Boekcover Kus me dan van Rachel Gibson

Mijn mening over Kus me dan van Rachel Gibson

Inmiddels heb ik denk ik bijna alle boeken van Rachel Gibson wel geleden en het eerste wat me opviel tijdens het lezen van Kus me dan, is dat het boek een stuk volwassener overkomt. Waar deze schrijfster vooral bekend staat om herkenbare verhalen met meer simpel beschreven problemen, is dat in dit boek wel anders. Zelfs zo dat ik checkte of het wel echt van haar was, haha. Natuurlijk is er niets mis met een wat meer volwassen gevoel bij een romannetje dat je zo wegleest, maar het lag gewoon even niet in de lijn der verwachting. Uiteindelijk blijft het zeker een Gibson met een flinke knipoog en stomende scenes, maar dan net even wat anders.

Stand alone boeken van Rachel Gibson:

  1. Verboden terrein (Truly Madly Yours)
  2. Zou het liefde zijn? (It must be love)
  3. Verkeerd verbonden (Daisy’s back in town)
  4. Lola geeft zich bloot (Lola Carlyle reveals it all)
  5. True confessions
  6. Kus me dan (Just Kiss Me)
  7. How Lulu lost her mind
  8. Drop Dead Gorgeous

Wederom een tip voor de Kobo Plus lezers: de Nederlandse titels lees je gratis in Kobo Plus (dd. april 2023)

Meer boeken van Rachel Gibson

Naast de stand alones heeft Rachel Gibson een aantal heerlijke series geschreven. Hieronder zie je van 3 series het eerste deel.

Gewoonweg onweerstaanbaar - Rachel Gibson boekcover
Chinooks Hockey Team serie
Boekcover Undercover Lever van Rachel Gibson.
Sex, Lies & Online Dating serie
Lovett, Texas serie

liefs Kirsten

Deze blog bevat affiliate links.