Terwijl iedereen nog volop in de vakantiemodus zit, staat mijn juffenhoofd natuurlijk nooit stil. Ik ben altijd wel ergens bezig met het nieuwe schooljaar. En dat is maar goed ook, want als moeder laat ik links en rechts nog wel eens een steekje vallen. Een goede voorbereiding is dus het halve werk en dat moeten ze bij GoedGemerkt ook gedacht hebben. Ik mocht bij hen komen shoppen voor mijn meiden en koos voor het beiden een lunchtrommel met naam!

Wie kent Goedgemerkt nou niet?

Als juf ken ik GoedGemerkt al jaren. Hun naamstickers zijn immens populair bij ouders die, net als ik, hopeloos hun bakjes, bekers en trommeltjes niet proberen kwijt te raken. En waar het begon met simpele naamstickers, eventueel met een telefoonnummer, is het assortiment de laatste jaren enorm uitgebreid met onder andere kledingetiketten, polsbandjes en diverse schoolartikelen. Dus toch mij werd gevraagd om een paar leuke items voor mijn meiden uit te zoeken, hoefde ik niet lang te twijfelen.

Lunchtrommel met naam

Voor zowel Pippa als Nova koos ik een broodtrommel met hun naam erop. Altijd makkelijk, dat scheelt ook weer een sticker, haha. De broodtrommels kun je in diverse kleuren en opdrukken laten maken. Je kunt ze dus qua buitenkant helemaal zelf samenstellen. Hier geen moeilijk keuze hoor, want eenhoorns en koala’s zijn het helemaal hier in huis. Wat ik handig vind aan deze broodtrommels is dat ze een groot vak hebben voor brood en kleine vakjes voor wat fruit, groente of wat nootjes. Zo wordt de lunch altijd een feestje.

lunchtrommel met naam

Je kunt het binnenste bakje zelfs in de magnetron zetten, dus een warme hap tussen de middag behoort ook tot de opties. Hoewel de deksel zo goed als lekvrij is, geeft Goedgemerkt zelf wel aan dat dat niet 100% is en je beter geen dunnere vloeistoffen in de lunchtrommel kunt doen. Wat overigens wel weer superhandig is, is dat je het binnenbakje en de binnendeksel makkelijk los kunt halen om af te wassen. Je hoeft dus niet steeds de hele broodtrommel in je vaatwasser te doen! Scheelt toch weer flink ruimte!

Naamstickers zelf ontwerpen

Naast de lunchtrommel met naam bestelde ik voor beide meiden ook een setje thema naamstickers die ik in bijpassende kleuren heb ontworpen. Hier ook weer de eenhoorn en koala centraal, maar ook genoeg ruimte voor de naam en achternaam. Op de foto hieronder heb ik overigens even de achternamen van de meiden weggehaald, maar die staat er dus wel op! Eerder had ik zelf al eens een setje basic naamstickers gekocht, maar eerlijk gezegd vind ik deze zachtere kleuren veel mooier! (Een setje van 48 stuks van deze thema naamstickers kost €13,95).

naamstickers

Deze naamstickers gebruik ik bijvoorbeeld voor op hun Drink-in-a-box, 10-uur trommeltje of drinkflesjes. De stickers zijn zowel magnetron- als vaatwasserbestendig en blijven, bij juist gebruik, wel 2 jaar zitten. Dat is overigens iets wat ik kan beamen. De randjes verkleuren een beetje maar ik heb de basic naamstickers die na ruim anderhalf jaar nog steeds goed vast zitten!

naamstickers
Je ziet na anderhalf jaar lichter verkleuring aan de randjes, maar de naamsticker zit nog als een huis!

Goed georganiseerd het nieuwe schooljaar beginnen

Ik ben weer ontzettend blij met deze aanwinsten in het lunchtrommelkastje. Ik overigens niet alleen want van Pippa mocht de vakantie gewoon al voorbij zijn zodat ze haar nieuwe trommel aan de juf kon laten zien, haha. Een schot in de roos en voor een hele schappelijke prijs (€22,95) en binnen 2 dagen had ik ze in huis. Dus zelfs voor de loedermoeders die er op het laatste moment pas aan denken een prima termijn!

Extra tip: Ik schreef me in voor de nieuwsbrief, waarmee je bijna iedere week wel een goede aanbieding in je mail krijgt!

Ben jij ook al klaar voor het nieuwe schooljaar en lijken jou de producten van Goedgemerkt toch wel erg handig? Ga gelijk aan de slag!

liefs Kirsten

Deze blog kwam oorspronkelijk tot stand door middel van een samenwerking.