Ok, ik ben rijkelijk laat met mijn maandoverzicht voor juni maar dat was vooral te wijten aan het feit dat de afgelopen weken zo ontzettend druk is geweest en ik echt al mijn tijd nodig had om weer een beetje bij te komen. Wat er dan allemaal gebeurde, lees je in dit overzicht van juni.

Werk

Zoals altijd is het de laatste weken voor de zomervakantie altijd extra druk. Er zijn op school altijd nog van die dingen die allemaal op het laatste moment nog even moeten en die gewoon een deuk slaan in je planning. Het is ontzettend fijn om weer lekker te werken maar ik merk dat ik ook wel weer balans moet vinden na zo’n lange tijd thuis en nu weer hele dagen in een drukke school. In ben sinds het eind van juni ook weer mijn volledige werktijd aan het werk en ook weer helemaal beter gemeld, wat natuurlijk een mooie ontwikkeling is. Ik merk alleen wel dat ik na twee dagen op school de woensdag nodig heb om weer bij te trekken. Waar ik voorheen op woensdag altijd druk bezig was aan Blog je Business, heb ik die dag nu echt nodig om uit te rusten en vooral geen extra druk erop te leggen.

Hoe gaat het met mij?

Eigenlijk gaat het best wel goed! Na het fiascootje van de meivakantie ben ik weer goed hersteld en heb ik mijn klachten onder controle. Ik had deze maand ook een afspraak bij de allergoloog, om toch nog eens verder te kijken naar mijn vrije heftige allergieën. Na het doen van een uitgebreide allergietest, zijn er weer wat meer dingen duidelijk geworden. Maar wat voor deze arts in ieder geval als een paal boven water stond, is dat ik snel geholpen moet worden. Ik ga dus in september starten met immunotherapie. Daar hoor je na de zomer dus meer over!

Eindelijke weer zingen

Hoewel we de afgelopen maanden online nog wel hebben gerepeteerd, zijn we deze maand eindelijk een keer live gaan repeteren met Prestige, de theaterzanggroep waar Sebas en ik samen bij zingen. Wat is het heerlijk om weer samen te zingen, live, met een groep. Dat heb ik echt enorm gemist. We gaan nu met de groep op zoek naar een nieuwe dirigent en hebben de afgelopen weken meerdere proefrepetities gehad met diverse dirigenten. Dat was ook weer ontzettend leuk. Van iedereen leer je weer iets anders, dus de keuze om bij deze groep te gaan is nu al een goede geweest.

Abonnement op Blijdorp

Met Pinksteren had Sebas het ineens op z’n heupen. Hij had iets gelezen over het steunen van Blijdorp in deze lastige tijd en omdat we al langer een abonnement willen, hebben we die toen maar gelijk aangeschaft. We moesten nog wel even wachten tot er een beschikbare datum was, maar ons eerste uitstapje naar de Rotterdamse dierentuin hebben we er inmiddels opzitten. Het is voor ons maar 15 minuutjes rijden, dus je bent er zo. Wij hebben in ieder geval een hele leuke dag gehad en Pippa en Nova hebben echt hun ogen uitgekeken.

Tijd voor mezelf: de challenges!

Ik kan er kort over zijn, ik heb eigenlijk te weinig aan de challenges gedaan deze maand. Ik was gewoon echt heel erg bezig, haha! Natuurlijk heb ik wel iedere dag mijn Ommetjes gelopen en stond het totaal eind juni op ruim 614 kilometer. Ik loop dus echt nog steeds lekker door. Helaas heb ik alleen wel een pijntje aan mijn hiel wat te wijten is aan niet het juiste schoeisel dragen. Ik heb dus inmiddels een paar wandelschoenen aangeschaft in de hoop dat het dan minder wordt.

Ik las het zesde deel in de serie van De Zeven Zussen. Nét nadat ik Zon uithad, bereikte mij het nieuws dat de schrijfster, Lucinda Riley is overleden. Wat een gemis voor de literaire wereld, want die vrouw kon echt zo ontzettend mooi vertellen. Gelukkig werd vorige week bekend dat het door haar beloofde achtste deel, waarin alle vragen zullen worden beantwoord, door haar zoon zal worden geschreven naar aanleiding van haar notities. Daar moet ik dan nog wel even geduld voor hebben, want het staat gepland voor 2023.

Tijd voor verandering!

En voor de rest was het eigenlijk ernstig stil. Daar moet ik dus echt wel weer even wat verandering in brengen. Ik heb wel aan mezelf gemerkt dat ik teveel dingen wil doen. Maar ik mijn tijd maar één keer kan gebruiken. Dus wil ik avonden gebruiken om te werken, of juist te lezen, een puzzel te maken of mijn haakwerk weer op te pakken?Het zijn ook allemaal weer dingen die je niet kunt combineren, wat het extra lastig maakt. De komende maand ga ik bepaalde dingen dus wel weer beter proberen te plannen!

Waar kijk jij naar uit voor de maand juli?

liefs Kirsten

Deze blog bevat affiliatie links. Als jij via deze link iets bestelt, ontvang ik daar een klein bedrag voor. Dit kost jou niets extra en hiermee bekostig ik deze website.