Geef jij wel eens een sieraad cadeau? En wat kies je dan uit? Hoe zorg je er voor dat de gegeven sieraden ook echt een mooi verhaal vertellen? In deze blog vertel ik je meer over sieraden met een verhaal!

Sieraden met een verhaal cadeau geven

Sieraden cadeau doen vind ik een van de moeilijkste dingen om te doen. Want hoe weet ik wat een ander mooi vindt en komen onze smaken wel overeen? En staat het ook wel? Wil de ontvanger liever goud of zilver, of toch liever rosé?

Zelf vind ik het vooral fijn als het gegeven cadeau, naast gewoon mooi, ook een mooi verhaal heeft. Omdat het bijvoorbeeld iets persoonlijks heeft. Een knipoog naar de relatie tussen jouzelf en de ontvanger. Zo gaf ik bijvoorbeeld bij de geboorte van Pippa haar beide oma’s een armband die ik ook voor mezelf had gekocht. Een gemene deler tussen ons drieën.

Persoonlijk vind ik sieraden met een geboortesteen ook altijd heel erg leuk, zoals je in de blog hieronder kunt lezen. Of een ketting met letter van jezelf, je kinderen, je partner of gewoon van iemand anders die heel bijzonder voor je is. Zelf houd ik van subtiele sieraden, dus zelf kies ik graag voor iets kleins. Check ook even mijn post op Instagram, waar je ook het sieraad ziet wat ik voor mezelf uitkoos én waar je kans maakt op shoptegoed!

Dit keer een cadeau voor Sebas

Het is natuurlijk ook heel bijzonder om een sieraad met een verhaal cadeau te doen. En laat Sebas nou deze maand jarig zijn! Een goede reden om een keer iets moois voor hem uit te zoeken. Hij draagt, behalve een paar oorringetjes eigenlijk vrijwel nooit sieraden maar de afgelopen tijd had hij steeds vaker zijn leren armband om. Een goed startpunt, want zo kon ik mooi de maat opmeten voor een stainless steel exemplaar. Ik zocht een mooie armband voor heren uit. Een wat zwaardere schakelarmband met een brede sluiting zodat er genoeg plek wat om nog een mooie gravering erop te laten zetten.

armband voor heren met gravure

Heel bewust koos ik dit keer niet voor initialen of de volledige namen van de meiden maar juist voor hun afkortingen. Dat vond ik het voor een man nét dat beetje stoerder maken. In de webshop zie je ook nog heel veel andere mooie voorbeelden van gravures, bijvoorbeeld met twee initialen met een (trouw)datum, of de geboortedatum van een kind, je kunt er natuurlijk alle kanten mee op! Perfect voor elke gelegenheid!

Het leuke aan de herencollectie bij Kaya Sieraden vind ik dat het ook in een mooi donker doosje wordt verpakt in plaats van de herkenbare roze doosjes. Ook wel zo stoer 😉 Sebas was er in ieder geval heel blij mee en vond de gravure ook echt heel tof. Precies zoals hij is: stoer, maar met een klein hartje!

En, want vind jij van deze stoere armband?

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.

Voor deze blog kreeg ik van Kaya Sieraden shoptegoed om mijn eigen sieraden met een verhaal uit te zoeken.