De derde zondag van juni is het weer zover: Vaderdag! En nu kun je met je jonge kind wel aan de slag gaan met verf en glitters, maar ik heb een veel beter idee: Geef papa het boekje ‘Papa is de allerbeste’ cadeau!

Een cadeau voor Vaderdag

Ik geef het eerlijk toe: knutselen met kinderen is niet echt mijn sterkte kant. Nu vind ik zelf knutselen dus hartstikke leuk, maar het kinderelement zorgt bij mij voor kortsluiting, haha. Misschien heb je deze blog over knutselen voor Vaderdag al wel eens gelezen hier. Een prachtige uiteenzetting van hoe een moeder dacht dat het ontzettend leuk zou zijn om met haar kleuter een knutselwerkje te maken voor alle vaderpersonen in haar leven. Ik verklap vast: het was geen succes.

Dit jaar ga ik het slimmer aanpakken.

Papa is de allerbeste

Over het algemeen genomen is papa natuurlijk de allerbeste. En voordat ik nu alle single mama’s op mijn dak krijg: als papa niet de allerbeste is, is mama dat gewoon. Maar je snapt, ik focus me nu even op de mannen. Je hebt stoere vaders, sportieve vaders en vaders die ontzettend lekker kunnen koken. Vaders die er altijd zijn en vaders die veel en hard werken voor hun gezin. Maar al die vaders hebben één ding gemeen: hun kinderen vinden hun eigen papa de allerbeste.

Uitgeverij Deltas stuurde mij een exemplaar van het schattige prentenboekje ‘Papa is de allerbeste’ waarin alle leuke, fijne en lieve dingen over papa nog maar weer eens extra naar voren komen. In dit boekje zien we een papa-draak met een kind-draak en ze beleven allerlei fijne dingen samen. Een liefdevol verhaal over de relatie tussen vader en kind.

Inkijkje 'Papa is de allerbeste'

Papa is de allerbeste | Uitgeverij Deltas | ISBN 9789044741995 | Adviesprijs €11,95

Cadeau idee voor Vaderdag

Ik sla het uitgebreid knutselen thuis dit jaar dus voor het gemak even helemaal over en geef dit schattige boekje cadeau. Om er toch nog een beetje een knutsel-element aan toe te voegen, laat ik de kinderen op het inpakpapier tekenen. Hiervoor gebruik je het liefst niet-glimmend inpakpapier. Bijvoorbeeld dit kraftpapier van Hema. Kind kan de was doen!

Win ‘Papa is de allerbeste’

Namens Uitgeverij Deltas mag ik nog iemand blij maken met dit schattige voorleesboekje. Wil jij kans maken? Lees hieronder wat je daarvoor moet doen!

  • Je laat een reactie achter onder deze blog waarin je vertelt dat je meedoet.
  • Bij die reactie laat je een geldig e-mailadres achter (zodat ik contact met je kan opnemen als je wint)
  • Niet verplicht maar wel heel fijn: like het Facebookbericht bij deze winactie en tag eventueel iemand die dit boek ook wel kan gebruiken. Als je Mamagisch wilt volgen op Facebook of Instagram is dat helemaal super!
  • De winactie loopt van maandag 29 mei t/m zondag 11 juni 2023 hierna neem ik per mail contact op met de winnaar.

Wat geef jij cadeau op vaderdag?

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.

* Deze blog bevat affiliate links