Mama en kind

Heb je een vraag over een bepaalde blog, stuur me dan gerust een berichtje via het contactformulier. Zoek je een specifieke blog? Gebruik dan de zoekfunctie hieronder.

Heel veel leesplezier!

Spel voor logische denkers: Columbus’ Egg

Spel voor logische denkers: Columbus’ Egg

Heb jij het ei van Columbus uitgevonden? In superleuke spel voor logische denkers Columbus' Egg ga je door logisch na te denken de eieren op de goede plek leggen. Een absolute aanrader voor puzzelaars, liefhebbers van smart games en al die mensen die nog steeds iedere...

Lees meer
Win | Meditaties voor kinderen kaarten

Win | Meditaties voor kinderen kaarten

Het kan best lastig zijn voor kinderen om na een lange dag vol prikkels 's avonds makkelijk in slaap te komen. Een vol en actief hoofd zorgt ervoor dat een kind niet tot rust komt. Om juist wel die rust te vinden, vertel ik je in deze blog over Meditaties voor...

Lees meer
Dodenherdenking, wat het met me doet

Dodenherdenking, wat het met me doet

Een blog uit het archief - Zaterdagavond 4 mei. Het is half 8 en we hebben net de peuter op bed gelegd. Hoewel we normaal gesproken amper de tv op een zender aan hebben, zet Sebas zonder discussie de tv aan op de Dodenherdenking. Ik ben er blij om dat we hier geen...

Lees meer
Win | Lezen op AVI niveau: Leesfeest

Win | Lezen op AVI niveau: Leesfeest

Is jouw kind begonnen met leren lezen? Het leren lezen is een stuk leuker en gaat een stuk makkelijker met boeken die ook bij je eigen niveau passen. Daarom is er nu de Leesfeest serie: kinderboeken die zijn aangepast op het Avi niveau zodat ieder kind leuke verhalen...

Lees meer
Win | Schud eens aan de appelboom!

Win | Schud eens aan de appelboom!

Ik heb weer een hele fijne winactie voor je klaar staan. Dit keer mag ik weer een ontzettend leuk voorleesboek verloten: Schud eens aan de appelboom! In deze blog vertel ik je natuurlijk meer over dit originele boek! Een origineel voorleesboek Schud maar aan de...

Lees meer
Hydrofiele doeken: ik kan niet zonder!

Hydrofiele doeken: ik kan niet zonder!

'Waarom heb je in vredesnaam twaalf van die doeken nodig?', vroeg ik me nog naïef af, toen ik het zoveelste baby-uitzetlijstje bekeek. Hoeveel hydrofiele doeken kan zo'n klein mormeltje nou vies maken. Ik heb toch een wasmachine? Hoeveel hydrofiele luiers heb je...

Lees meer
10x leuke activiteiten met je peuter in huis

10x leuke activiteiten met je peuter in huis

Hoe heerlijk het de afgelopen dagen ook was in het zonnetje, straks komt het weer met bakken uit de hemel en is de lente weer ver te zoeken. En nu kun je met regen natuurlijk best even naar buiten. Je bent natuurlijk niet van suiker. Echter is het ook wel fijn om een...

Lees meer