Mama en kind

Heb je een vraag over een bepaalde blog, stuur me dan gerust een berichtje via het contactformulier. Zoek je een specifieke blog? Gebruik dan de zoekfunctie rechtsboven.

Heel veel leesplezier!

Over de mental load van moeders

Over de mental load van moeders

Dat vrouwen moeten werken alsof ze geen kinderen hebben en kinderen moeten verzorgen alsof ze geen werk hebben, wisten we al lang. De afgelopen jaren lijkt het alleen wel alsof de mentale belasting van moeders steeds groter wordt. Niet zo gek ook, want het leven wordt...

Lees meer
Wat zijn Funko Pops?

Wat zijn Funko Pops?

De tijd van postzegels en sigarenbandjes verzamelen is echt voorbij. Met de steeds groter wordende interesse voor tv-series en films is er een nieuw verzamelproduct: de Funko Pops. Deze figuurtjes zijn immens populair onder verzamelaars en fans. Maar wat zijn Funko...

Lees meer
5x niet zo handige momenten onderweg

5x niet zo handige momenten onderweg

Als er iemand last heeft van pregnancybrain was ik het wel. Na de zwangerschap van Nova vroeg ik gerust vijf keer in een gesprek wat ik ook al weer zei of waar we het ook alweer over hadden. Er was een periode dat ik alles, maar dan ook echt alles vergat. En dat...

Lees meer
Help, mijn kleuter heeft meer uitdaging nodig

Help, mijn kleuter heeft meer uitdaging nodig

Een kleuter die al kan lezen, het is echt geen unicum meer. Juist omdat we steeds beter kijken naar de behoeftes van de individuele leerling, kan een kind zich gemakkelijker ontwikkelen. Maar wat doe je als je merkt dat jouw kleuter wel wat extra uitdaging kan...

Lees meer
Win | Scheetman lost het op!

Win | Scheetman lost het op!

Een groot deel van mijn carrière als juf heb ik doorgebracht bij kinderen tussen de 7 en 10 jaar oud. Wat mij betreft is dit ook echt de leukste leeftijd om les te geven omdat je ze af en toe nog even lekker in de maling kan nemen. Maar wat in die leeftijdsgroep...

Lees meer