Speciaal voor de echte Bridgerton fans vandaag een leuke blog met Bridgerton goodies die je als echte fan niet wilt missen! Dus, wanneer organiseer jij je eigen Bridgerton thema avondje?

Het derde seizoen van Bridgerton staat online!

Vandaag is het dan eindelijk zover: het derde seizoen van de Netflix serie Bridgerton komt online! We hebben er even op moeten wachten maar vanaf 16 mei kun je de eerste 4 afleveringen van de love story tussen muurbloempje Penelope Featherington en wereldreiziger Colin Bridgerton dan eindelijk gaan zien. De eerste vier afleveringen ja, want het tweede deel van het seizoen komt pas op 13 juni. Zelf weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Gelijk kijken, of wachten tot juni zodat ik die 8 afleveringen in een keer kan bingen. Hoe dan ook, voor nu houd ik me even bezig met deze blog over te gekke dingen voor Bridgerton fans.

Feesten als een echte Bridgerton

Dit nieuwe boek is dé cadeautip voor iedere Bridgerton fan die graag eens een echte Bridgerton style feest wil organiseren. Van heerlijke recepten tot informatie over de etiquette en passend entertainment in Regency-stijl, in ‘De officiële Bridgerton bijbel voor feesten en partijen‘, geschreven door Emily Timberlake, kom je het tegen zodat jij kunt koken, hosten en toasten als een ware Bridgerton!

Het boek bevat heerlijke recepten voor Bridgerton inspired brunch, picknick, theekransje, diner en spelletjesavond en de beste tips hoe je deze evenementen kunt decoreren. Tussen de recepten en tips door staat prachtige verhalen uit de Bridgerton serie en mooie full color scenefoto’s.

Ben jij van plan om binnenkort een Bridgerton themafeestje te organiseren, dan is dit boek dus echt een must have!

Bridgerton spellen

Bridgerton Het High Societyspel

Op een Bridgerton themafeestje speel je natuurlijk ook Bridgerton spellen. Asmodee komt het met Bridgerton Bordspel waarbij je 8 bals hebt om je toekomst als getrouwde vrouw veilig te stellen. Maar natuurlijk hap je niet gelijk op het eerste aanbod. Elke huwelijkskandidaat heeft zijn eigen verborgen eigenschappen die zijn begeerlijkheid en prestige beïnvloeden. Als je maar goed genoeg volhoudt, vind je jouw beste match en kun je trouwen met iemand van wie je echt houdt. En natuurlijk kan het zeker geen kwaad om je concurrentie in de gaten te houden en te betrappen op een schandaaltje hier en daar!

Op Youtube vind je nog veel meer filmpjes over dit Bridgerton bordspel!

Love Letter Bridgerton

Toevallig speelde ik met Pippa het spel Love Letter, een vrij simpel kortdurend kaartspel waarin je ervoor moet zorgen dat jouw liefdesbrief bij de Prinses terecht komt. Je wint het spel door spelrondes te winnen en liefdesfiches te verzamelen. Het was leuk en vermakelijk en het liet zich uitleggen door een 8-jarige, dus dat zit wel goed. Maar, er is nu ook een (Engelstalige) Bridgertonvariant op het spel. Je gaat nu niet op zoek naar de prinses om haar je liefdesbrief te overhandigen, maar in Love Letter Bridgerton ga je met diverse Bridgerton karakters op zoek naar de ware identiteit van Lady Whistledown. Het leuke aan dit spel is dat er een speciale Queen Charlotte kaart aan is toegevoegd, die het spel een hele andere twist geeft.

Even in het Engels, maar zo krijg je een idee.

Bridgerton boeken

Natuurlijk ontbreken er bij de echte Bridgerton fans de boeken niet in de (elektronische) boekenkast! Zelf heb ik de eerste vijf delen al gelezen en staat de rest nog op de plannen. Let wel op: de Netflix serie is gebaseerd op de boeken, maar zeker niet overeenkomend. Er is dus nog genoeg te ontdekken als je de boeken nog niet gelezen hebt!

De Bridgerton boeken op volgorde:

  1. De Ongetrouwde Hertog (Daphne)
  2. De Verliefde Graaf (Anthony)
  3. Een Vorstelijk Aanbod (Benedict)
  4. Een Nobel Streven (Colin)
  5. De Hand van de Gravin (Eloise)
  6. Een Royale Vergissing (Francesca)
  7. De Edele Opdracht (Hyacinth)
  8. Een Man van Stand (Gregory)

De linkjes gaan naar mijn eigen boekenblogs over deze boeken, dus zeker even doorklikken als je die nog niet gelezen hebt!

Ook leuk om te lezen over Bridgerton:

Nog meer Bridgerton!

Niet helemaal officieel Bridgerton maar wel ontzettend leuk om te doen op een avondje met je vrienden: een digitale Bridgerton inspired escaperoom. Deze heb je wellicht als eens eerder op mijn blog voorbij zien komen. Tijdens de lockdownperiodes heb ik deze escaperoom namelijk mogen spelen met Sebas en we hebben daar samen echt ontzettend veel lol aan beleefd. Je kunt de escaperoom zowel in het Nederlands als in het Engels spelen en het enige wat je nodig hebt zijn 2 laptops. Lees hier zeker even de blog over de Bridgerton Escaperoom.

Bridgerton inspired escaperoom

Heb jij nog leuke tips voor de echte Bridgerton fans of dingen die ik echt aan deze blog zou moeten toevoegen? Laat gerust een een reactie achter!

Heel veel Bridgerton kijk, lees en speelplezier!

liefs Kirsten

Deze blog kwam tot stand door heel veel leuke Bridgerton inspired producten. De blog bevat affiliate links. Dat wil zetten dat als jij iets koop via een van deze links, ik daar een vergoeding voor krijg. Het kost jou niets extra.