De zoveelste set luxe badschuim, een cadeaubon of een kraslot kopen als cadeau? Je zou toch denken dat je toch wel iets originelers kunt bedenken. Een dagelijks stukje ontspanning bijvoorbeeld, met een massageset van Pranamat ECO. In deze blog 5 redenen waarom Pranamat ECO echt het perfecte cadeau is!

Eerder schreef ik over Pranamat ECO:

Wat is Pranamat ECO?

Nou, als je de vorige blogs over dit onderwerp nog niet had gelezen, hier even een hele korte samenvatting. Pranamat ECO is een productlijn met allerlei acupressuurproducten. Sommige mensen noemen het ook wel een spijkermat. Van kussens tot massagemat en van nekkussen tot brede riem: allen zitten ze vol met duizenden kleine acupressuurpunten in de vorm van lotusbloemen. Deze acupressuurpunten zorgen ervoor dat jouw lijf zich maximaal kan gaan ontspannen en er een verbeterde bloedsomloop ontstaat, met alle gezondheidsvoordelen van dien!

Hoewel het eerste gebruik een beetje pijn kan doen, je moet vaak even wennen aan de acupressuurpunten, is het een fijn gevoel omdat je lichaam gelijk endorfines begint aan te maken. Je weet wel, het gelukshormoon dat stressverlagend en pijnstillend kan werken. Terwijl je heerlijk ligt te relaxen, ontspannen je spieren en pezen en krijgen je huid, spieren en organen meer zuurstof door de gestimuleerde bloedsomloop. En door dit alles kan je lijf beter omgaan met ontstekingen en zijn zelfherstellend vermogen. Knap hè, hoe je lijf dat allemaal kan doen door simpelweg op een acupressuurmat te gaan liggen?!

Ik ben fan

Zelf ben ik, nadat ik vorig jaar een massagemat toegestuurd kreeg door dit bedrijf, een hele enthousiaste gebruiker geworden. Ik kamp sinds een ongeluk met snowboarden (inmiddels alweer zo’n 11 jaar geleden) met rug- en nekklachten. In mijn geval zijn de spieren in mijn rug en alle aanhechtingen naar mijn nek en schouders snel geïrriteerd en staan dus snel (te) strak. Dat zorgt voor knallende hoofdpijn, en geloof me, daar ben je heel gauw klaar mee. Ik ben de Pranamat ECO massagemat gaat gebruiken en vanaf het moment dat je erop gaat liggen voel je het verschil. Serieus, zonder als een of ander verkooppraatje te gaan klinken: het is echt een fijn gevoel en het zorgt ervoor dat mijn spieren tot rust komen. Alsof ik een stevige massage heb gehad om alles los te kneden.

Een Pranamat cadeau doen is een topidee!

Inmiddels heb ik met mijn enthousiasme over dit product al vele andere mensen, zowel online als in mijn directe omgeving, op de Pranamat gekregen. Iedereen die bij ons thuis komt wil ‘effe proberen’ en meermaals heb ik dan te horen gekregen ‘wow, je voelt echt dat het wat doet! Dit is echt fijn!’. En zeg nou zelf, waarom zou ik mijn goede blognaam aan iets verbinden waar ik zelf helemaal niks aan vindt? Nee, mijn enthousiasme is echt niet gespeeld en het liefst geef ik iedereen zo’n ontspannende ervaring cadeau!

Waarom geef je een Pranamat cadeau?

Ik snap het, je twijfelt wellicht nog een beetje. Misschien vanwege ‘of het echt wel werkt’ of misschien wel vanwege de prijs. No problem, kom ik later op terug! Maar waarom zou je een Pranamat ECO cadeau doen:

  • omdat praktische cadeaus echt wel gewaardeerd worden, maar het is zeg maar ook weer geen strijkijzer..
  • omdat je het gebruikt om heel goed voor jezelf te zorgen
  • omdat het een prachtig en duurzaam product is
  • omdat niemand het verwacht – een topverrassing dus
  • omdat ik je kan vertellen dat niet alleen de ontvanger, maar de rest van zijn of haar gezin er ook heel veel profijt van zullen hebben
  • en omdat het zoveel leuker is om te geven dan de zoveelste fles dure parfum of badproducten!

Lijkt me genoeg reden toch? Zeker als je mensen om je heen hebt die je dierbaar zijn waarvan je weet dat ze kampen met stressgerelateerde fysieke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn of hoofdpijn. Met een Pranamat ECO geeft je ze de ontspanning die ze verdienen!

Cadeaus geven is leuk!

Naast dat het natuurlijk heel fijn is om cadeaus te geven, is het nog fijner om cadeaus te geven waar iemand ook echt iets aan heeft of oprecht blij mee is. Nu kan ik me voorstellen dat je denkt: ‘Maar dit is toch wel een beetje een prijzig cadeau!’ En daar heb je gelijk in. Pranamat is niet goedkoop en dat komt puur en alleen omdat er gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen en het produceren ervan grotendeels handwerk is. Bekijk zeker even de andere blogs die ik heb geschreven, daarin heb ik ook meerdere filmpjes verwerkt over het productieproces!

Maar, ben je wel overtuigd van de werking van Pranamat ECO en wil je deze ontspanning met anderen delen, vergeet dat zeker niet gebruik te maken van mijn speciale link! Via deze link staat altijd de allerbeste deal voor je klaar en krijg je naar gratis verzending ook vaak nog iets leuks cadeau! Kun je dat mooi zelf houden 😉

Heb jij nog meer vragen over Pranamat ECO, lees dan zeker de blog met 15 veelgestelde vragen over Pranamat ECO. Daar wordt al heel veel in beantwoord. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan gerust een berichtje of schrijf een reactie onder deze blog, dan zorg ik dan je zo snel mogelijk antwoord krijgt!

liefs Kirsten

Ik ben Pranamat ambassadeur. Als jij een set koopt via mijn link, krijg ik daar een vergoeding voor. Deze samenwerking beïnvloedt mijn mening over het product absoluut niet!